• 21 dagen retourrecht
  • Geen bezorgkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Gratis retour bij garantie NL

Apparaten

Filters

Garantie

Broodbakmachine

Het lekkerste brood bak je in broodbakmachine

Wist je dat brood bakken veel gemakkelijker wordt met een broodbakmachine? In de eerste plaats neemt de broodbakmachine de zware taken zoals het kneden van jou over. Hierdoor wordt het bakken van brood een stuk minder arbeidsintensief. In de tweede plaats is het bakken van brood op deze manier veel minder tijdrovend. De broodbakmachine kan namelijk volgens een bepaald programma worden ingesteld zodat je er zelf eigenlijk helemaal geen werk van hebt. Het enige wat je hoeft te doen is de ingrediënten erin doen. Dit kan bijvoorbeeld ’s avonds. Vervolgens kun je de broodbakmachine zo instellen dat het brood ’s ochtends klaar is. Op die manier kun je elke dag wakker worden met de geur van versgebakken brood. Ten slotte is de kwaliteit van het brood uit de broodbakmachine zeer goed. Dit komt onder meer omdat de broodbakmachine een ideale omgevingstemperatuur heeft voor het rijsproces. Hierdoor is een luchtig resultaat gegarandeerd.

Welke broodbakmachine past bij mij?

Broodbakmachines zijn er in alle soorten en maten. In onze webshop heb je dan ook de keuze uit een ruim aanbod. Als je het lastig vindt om een keuze te maken raden we je aan om op een aantal zaken te letten. Om te beginnen moet je je afvragen hoeveel brood je in één keer wilt kunnen maken. In sommige broodbakmachines maak je nu eenmaal meer brood dan in anderen. Ook is het belangrijk om te weten welk brood je precies wilt maken. Als je regelmatig extra ingrediënten  gebruikt moet je een machine nemen die dit aankan. Ten slotte moet je jezelf afvragen of het brood glutenvrij moet zijn. Met een normaal bakprogramma wordt een glutenvrijbrood niet erg smakelijk. Het is daarom belangrijk dat de broodbakmachine over een speciaal  glutenvrij programma beschikt.

Unold

Dankzij hun ondernemingsgeest, uitgebreide kennis van de markt, goede contacten en betrokken medewerkers ontwikkelden Friedrich en Gisela Unold een bedrijf waarvan het succesverhaal in 1966 in Offenbach begon. Door op tijd te reageren op trends in de markt weet Unold herhaaldelijk te inspireren. Sinds 1966 biedt het familiebedrijf producten die voldoen aan de smaak van de consument. De producten van Unold zijn niet alleen praktisch. Unold Elektrische apparaten brengen dankzij trendy design, hoge kwaliteit en innovatieve technologie ook veel plezier in het huishouden, badkamer en tuin. Met de 50ste verjaardag nog vers in het geheugen zien de bestuursleden Yvonne Unold-Grabaum, Michael Unold en Michael Grabaum een ​​gestaag groeiend bedrijf, waarvan de oprichter Friedrich en Gisela Unold hebben gescoord door op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen.

Gastroback

Gastroback werd opgericht in 1989 uit een kleine kring van specialisten voor commerciële producten, op het terrein van hotel, restaurant en catering, met tot doel deze producten bereikbaar te maken voor de consument. Centraal staat uitzonderlijk design, uitstekend functioneren, hoogwaardige materialen, professionele prestaties, kwaliteit, vakmanschap en veiligheid.
Met onze producten brengen we innovatie in uw keuken omdat ze anders alleen voor professionals beschikbaar zijn. Want wat in de professionele keukens het werk vergemakkelijkt komt uiteraard ook van pas in de keuken van de hobbykok.

Lees meer Lees minder
1-3 van 3
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
1-3 van 3
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48