• 21 dagen retourrecht
  • Geen bezorgkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Espressomachine kopen?

Koffiemachine

Als je écht lekkere koffie wilt maken, ben je van veel factoren afhankelijk. De koffieboon, het water, het filter en natuurlijk de koffiemachine. Bij dat laatste gaat het vaak mis. Je investeert in goede koffiebonen en weet inmiddels ook wel iets over druk en doorlooptijd, maar toch lukt het niet om die ene, overheerlijke kop koffie te zetten. Tijd dus om te investeren in een goede koffiemachine!

Met onze koffiemachines hoef je nooit meer bang te zijn dat je een te slappe of juist veel te sterke kop koffie zet. Deze machines worden in sommige gevallen ook in de horeca gebruikt en staan dus hun mannetje, of het nu gaat om het zetten van een krachtige espresso, een schuimige cappuccino of een zachte latte macchiato. Eén druk op de knop, met deze koffiemachines is er niet meer voor nodig!

Wat is de beste koffiemachine?

Bestaat de ‘beste koffiemachine’? Ja en nee. Er zijn tal van goede apparaten verkrijgbaar, maar wat wel en niet goed is, hangt ook af van smaak. Ben je bijvoorbeeld een fervent espresso drinker, dan zal je andere eisen stellen aan een koffiezetapparaat dan iemand die niet zonder zijn of haar dagelijkse kop schuimige cappuccino kan. Kijk dus eerst naar je eigen voorkeuren, voor je een koffiemachine kiest.

Wel kun je kijken naar of de machine over digitale functies beschikt, zoals een automatische timer, en naar de aanwezigheid van een waterfiltersysteem. Dat zorgt ervoor dat de kwaliteit van het leidingwater geen invloed heeft op de smaak van de koffie. IJzer, of andere ongewenste stoffen, worden er namelijk uitgefilterd. Houd je van vers gemalen bonen, kies dan een koffiemachine met en geïntegreerde bonenmaler. Waar de beste koffiemachine aan moet voldoen, is dus voor iedereen anders en is afhankelijk van heel wat factoren. 

Koffiemachine van Nespresso

De apparaten die werken met de capsules (of cupjes) van Nespresso, zijn zeer populair bij onze klanten. De koffie is eenvoudig te zetten en uitstekend van smaak. Daarnaast is de smaakkeuze enorm. Via de website van Nespresso, of in speciale shops, kun je kiezen uit een groot assortiment van verschillende koffiesmaken. Zo wordt het heel eenvoudig om je bezoek iedere keer opnieuw te verrassen. Ben je klaar met de ene smaak, dan probeer je de keer daarop gewoon iets anders. Met een Nespresso koffiemachine zet je zowel espresso als ‘gewone’ koffie.

Een populaire koffiemachine voor Nespresso is de KitchenAid Artisan, die bestaat uit een hoogwaardige metalen behuizing en indruk maakt met zijn snelle opwarmingstijd. Met een waterreservoir van 1,4 liter zet je eenvoudig meerdere kopjes achter elkaar zonder bij te vullen en ook de 6 voorgeprogrammeerde hoeveelheden zijn erg handig. Deze koffiemachine werkt ook met alternatieve cupjes, al adviseren wij altijd de originele van Nespresso te gebruiken.

Uitgebreid aanbod om koffie mee te zetten

Dus, is de koffie thuis nooit zo lekker als in het café om de hoek, of is het simpelweg tijd om te investeren in een goed apparaat? Kies dan voor een nieuwe koffiemachine van een van onze topmerken! In ons assortiment vind je naast het uitgebreid beschreven Nespresso ook pistonmachines en volautomatische bonenmachines. De door ons aangeboden selectie is geselecteerd op kwaliteit. 

Voor gemak kies je de Nivona bonenmachines, voor de doorgewinterde espresso en cappuccino liefhebber hebben we de ECM pistonmachines, en voor de kleine en gemaks-espresso liefhebber de Magimix of dus de Nespresso machines. In ons assortiment vind je onder meer een aantal hoogwaardige machines van het topmerk KitchenAid. Er is, kortom, voor ieder wat wils. Klik rustig door ons aanbod en zet de eerste, serieuze stap op weg naar de ultieme kop koffie!

Lees meer Lees minder
1-25 van 25
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
1-25 van 25
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48