• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Gratis retour bij garantie NL

Apparaten

Magimix multifunctionele Patissier kopen?

Magimix Patissier omschrijving:

Met de Magimix Patissier bakt u snel een vers brood, of maakt u moeiteloos een gebak- of bonbonvulling. De Patissier komt compleet met een RVS mengkom van 4.9 liter met glazen deksel. Het glas zorgt ervoor dat het deeg niet blijft plakken, waardoor schoonmaken minder moeite kost. Natuurlijk kunt u met deze foodprocessor ook raspen, mengen, snijden en schaven. De 1500 Watt inductiemotor zorgt dat de Patissier altijd genoeg vermogen heeft voor uw bakcreaties. Het sterke mes, geslepen bij Sabatier, is sterk en duurzaam en vermaalt zelfs de meest stugge ingrediënten. De Magimix Patissier wordt geleverd met een aantal unieke accessoires:

Stalen minimes

Eiwitklopper voor het opkloppen van slagroom

Pureerkit voor het maken van een luchtige puree

Diverse rasp- en plakjesschijven

Twee handige spatels

Dankzij de brede vulschacht hoeven ingrediënten niet eerst worden voorgesneden, deze kunnen tijdens het bereiden worden toegevoegd. In het handige bakboek staan tientallen recepten, zodat u altijd inspiratie heeft!

Het bereiden van brood met de Magimix Patissier

Met de Magimix Patissier maakt u eenvoudig uw eigen brood. U maakt hiervoor eerst een gistmengsel van water, gist en suiker. Dit mengsel stopt u in de keukenmachine, samen met wat meel en zout. De meegeleverde kneedhaak zorgt voor een luchtig deeg. Na het kneden moet het deeg even rijzen. Hierna bakt u het brood in ongeveer 35 minuten bruin en gaar. Wanneer u meerdere broden wilt bakken, kunt u gebruik maken van de meegeleverde kunststoffen mengkommen van respectievelijk 1,2, 2,6 en 3,6 liter. Brooddeeg is in de Patissier gekneed 38% elastischer.

Lees meer Lees minder

Op dit moment staan er geen producten online in deze categorie, gebruik een andere zoekterm of neem contact met ons op!