• 21 dagen retourrecht
  • Geen bezorgkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Gratis retour bij garantie NL

Apparaten

Kitchenaid waterkoker kopen?

Stijl en kwaliteit gaan samen in de Kitchenaid waterkoker

Kitchenaid staat bekend als producent van kwalitatief hoogwaardige keukenapparaten met een prachtig design. In hun ruime assortiment zijn ook diverse waterkokers te vinden. Bij Surprise Kookgerei bieden wij 3 varianten aan, die van elkaar verschillen in inhoud en vermogen. Ook het uiterlijk is per Kitchenaid waterkoker weer anders, maar alle drie mogen ze gezien worden!  Bovendien zijn er slimme technologische uitvindingen in doorgevoerd. Zo zijn deze waterkokers dankzij hun snoerloze ontwerp en een 360 graden draaiende basis heel gemakkelijk in het gebruik. Ook heeft Kitchenaid gedacht aan zuinig omgaan met energie. Deze waterkokers zijn dan ook duurzame keuzes voor de bewuste consument van nu.

3 verschillende soorten Kitchenaid waterkokers

Bij Kitchenaid keukengerei vindt u snel en eenvoudig de Kitchenaid waterkoker die bij u past. Het mooie ronde en compacte fluitketelmodel met een inhoud van 1,25 liter is ideaal als u snel, eenvoudig en zuinig water aan de kook wilt brengen. Deze slim ontworpen waterkoker heeft onder andere een brede vulopening, een antidruppel schenktuit en een verwijderbare kalkfilter. Het vermogen is 2200 watt. Het hogere model met een inhoud van 1,7 liter heeft een vermogen van 2400 wat en een warmhoudfunctie. Ook kunt u bij dit model de temperatuur instellen van 50 tot en met 100 graden. Ideaal als u thee drinkt waarvoor u geen kokend water nodig heeft. De Kitchenaid Artisan met een inhoud van 1,5 liter is een mooi middelgroot model, dat over dezelfde mogelijkheden beschikt als de grotere variant. De gewelfde vormgeving en sprankelende kleuren geven dit model de meest luxe uitstraling.

Betrouwbare kwaliteit van Kitchenaid

Welke van de bovengenoemde waterkokers u ook kiest, u bent verzekerd van de hoogste kwaliteit. Met een garantie van maar liefst 2 of zelfs 3 jaar mag u rekenen op langdurig waterkookplezier!

Bij elke Kitchenaid waterkoker krijgt u van Surprise kookgerei een gratis fles Durgol ontkalker

Lees meer Lees minder

Op dit moment staan er geen producten online in deze categorie, gebruik een andere zoekterm of neem contact met ons op!