• 21 dagen retourrecht
  • Geen bezorgkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal
Filters

IJscrusher

Inductiemotor

Eenzijdig roosteren (bagel)

Ontdooifunctie

Opwarmfunctie

Warmhoudrooster (broodjesopzet)

Variabele snijdikte

Temperatuur instelbaar

Verwijderbare platen

Elektrische apparaten

Ontdek het comfort van ons complete apparaten assortiment

Keuken apparaten hebben de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Enerzijds door ons gewijzigde voedingspatroon, anderzijds door continue innovaties op technologisch gebied. In het apparaten assortiment van Surprise Kookgerei vindt u deze combinatie dan ook in veelvoud. Van de traditionele handmixer tot de foodprocessor van de 21e eeuw: niets ontbreekt. Bovendien bent u bij ons altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Op ieder elektrisch apparaat krijgt u meerdere jaren garantie. Ontdek het zelf en bestel uw keuken apparaten eenvoudig bij ons online.

Traditioneel met een twist

Uiteraard treft u alle traditionele apparaten in ons assortiment, maar dan wel net even anders. Zo zijn onder andere de blender, de citruspers en de koffiemolen in een nieuw en modern jasje gestoken. Prachtige designvormen en kleurpaletten die iedere keuken een schitterend accent weten te geven. Of u nu een landelijke keuken heeft of een moderne keukenlook: voor ieder keukeninterieur zijn er apparaten te vinden. Neem bijvoorbeeld de KitchenAid Artisan waterkoker. In maar liefst 8 verschillende kleuren voegt u hiermee een uniek designornament aan uw keuken toe.

De trend die foodprocessing heet

Als er in de 21e eeuw iets gewijzigd is in de keuken dan is het wel de manier waarop wij ons voedsel bereiden. Snel, verantwoord en gezond zijn termen die met grote regelmaat de revue passeren. Dit zijn dan ook de typische kenmerken van de foodprocessors en keukenmachines uit ons assortiment. In no time haalt u alle benodigde vitaminen en mineralen uit iedere gewenste ingrediëntsamenstelling. 

Megagezonde sappen

Ditzelfde geldt overigens voor onze slowjuice apparaten. Hiermee creëert u op verantwoorde wijze iedere gezonde sap in een handomdraai. De slowjuicer mag met recht een noviteit genoemd worden en is inmiddels ongekend populair. Door het langzame persproces namelijk, blijven de voedzame ingrediënten nagenoeg volledig intact. De smaak bepaalt u zelf door uw favoriete fruit- en groentesoorten toe te voegen. Dat is pas verantwoord genieten.

Lees meer Lees minder
49-96 van 273
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
49-96 van 273
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48