• 21 dagen retourrecht
  • Geen bezorgkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Gratis retour bij garantie NL

Bamix staafmixer kopen? Gratis bezorgd

Bamix, staafmixers van Zwitserse topkwaliteit

Bamix staat al decennialang bekend als de nummer één in staafmixers. Ontstaan in 1954 in de ESGE fabriek in het Zwitserse Mettlen, heeft de Bamix in haar bijna 60 jaar bestaansgeschiedenis furore gemaakt bij vele tevreden klanten op alle 5 de continenten. Bamix is een onmisbare keukenmachine voor de hobby- en thuiskok. Ook in de professionele keuken is deze staafmixer op z’n plek.

Bamix, onmisbaar in iedere keuken

De staafmixer is weliswaar compact, maar u heeft hiermee een volwaardige keukenmachine in handen.Bamix Babybox Wit hoogglans

Met de Bamix kunt u warme en koude ingrediënten hakken, snijden en mengen. De staafmixer kunt u veilig in al uw eigen potten en pannen gebruiken, tot zelfs in een smal en breekbaar glas. Iedere Bamix staafmixer wordt standaard met 3 hulpstukken geleverd. Met het multimes kunt u onder meer rauwe en gekookte groenten, vruchten en vlees snipperen, hakken en pureren. Het multimes is zelfs in staat ijs te crushen! Een tapenade, smoothie of pesto heeft u in een handomdraai gemaakt. Voor het opkloppen van eiwit, soepen en sausen gebruikt u de gladde schijf, die ook bijzonder geschikt is voor het maken van mousse of tiramisu. Dankzij het hoge toerental kunt u zonder moeite zelfs magere melk tot room kloppen. Met het derde hulpstuk, de mixer, roert, mengt en pureert u sausen, shakes, beslag, aardappelen enzovoort. U mixt er als een volleerd bartender tevens de lekkerste drankjes mee.

Deze standaarduitrusting kunt u op ieder moment uitbreiden met verschillende hulpstukken en accessoires.

Optimaal gebruiksgemak

De multifunctionele staafmixer kent niet alleen veelzijdige toepassingen, maar is ook makkelijk in gebruik. De ergonomische handgreep zorgt ervoor dat hij altijd goed in de hand ligt, zowel bij rechts- als linkshandigen. De knoppen kunt u eenvoudig met uw vingertoppen bedienen en de hulpstukken zijn eenvoudig te verwisselen. Na gebruik is de Bamix staafmixer  in enkele seconden weer schoon. Gewoon afspoelen onder stromend water volstaat!

De staafmixer neemt niet veel ruimte in beslag. Met de bijgeleverde wandhouder of standaard kunt u de Bamix en alle accessoires altijd binnen handbereik op het aanrecht hebben.

button_bekijk_onze_producten

Waarom Bamix?

De Bamix dankt z’n wereldwijde succes aan de onmiskenbaar hoge kwaliteit. Alle onderdelen die met voeding in contact komen, zijn van hoogwaardig roestvrijstaal en nemen geen smaak of geur op. Voor zijn sterke, krachtige motor vormen hakken, pureren, malen en crushen van vlees, noten en zelfs ijs geen enkele moeite. De motor is zuinig en verbruikt niet meer dan 200 Watt… toch bereikt de Bamix staafmixer hiermee een maximaal toerentaal tot 18.000 toeren per minuut. Overtuigd van de kwaliteit, biedt Bamix 10 jaar fabrieksgarantie op de motor!Bamix M200 BBQ box zwart

Al van bij het begin, is de Bamix synoniem met Zwitserse kwaliteit. Wanneer u kiest voor een Bamix staafmixer, kiest u voor jarenlang gebruiksplezier. Doorheen de jaren is het design wel aangepast, maar zijn veel van de onderdelen nog dezelfde gebleven. Dit maakt dat oude onderdelen nog op nieuwe machines passen en omgekeerd. Dat betekent ook dat uw staafmixer altijd gerepareerd kan worden, niettegenstaande hoe oud hij ook is.

Bamix bij Surprisekookgerei.nl

Bij Surprise Kookgerei is het complete gamma van Bamix verkrijgbaar. Omdat we geautoriseerd dealer zijn, bent u bij ons verzekerd van de service en garantie van Bamix.