• 21 dagen retourrecht
 • Gratis verzonden
 • Zeer ruim assortiment
 • Gratis retour bij garantie NL

Blog overzicht

Zoeken
1-10 van 53
 • Innovaties voor multifunctionele Cook Expert

  Innovaties voor multifunctionele Cook Expert

  Geplaatst op 08-04-2017

  Magimix blijft zich ontwikkelen op het gebied van accessoires en lanceert het XL-deegmes voor de Cook Expert. Vanaf mei 2017 introduceert Magimix ook de XL-stoomkoker. 

  Lees meer »
 • NIEUW: BLENDCUPS VOOR MAGIMIX BLENDER

  NIEUW: BLENDCUPS VOOR MAGIMIX BLENDER

  Geplaatst op 08-04-2017

  Met de handige BlendCups maakt iedere smoothieliefhebber zijn favoriete drankje direct in de BlendCup. Snel gemaakt, zonder extra afwas én gemakkelijk mee te nemen voor onderweg. 

  Lees meer »
 • DESIGNICOON OVERLEEFT IEDERE MODESTORM

  Geplaatst op 08-04-2017

  In de tornado aan stoomovens, slowcookers, kokendwaterkranen en andere ongetwijfeld superhandige keukentools blijft één klassieker fier overeind. Het boefje dat generatie na generatie in de harten wordt gesloten. Dat door het Britse journaillemonument Bill Deedes als "Symbol of the Kitchen-porn- 90s" werd geprezen. Waarom overleeft deze Britse designklassieker alle modegrillen? Een portret van de Dualit Classic Toaster.

  Lees meer »
 • Nederland wereldkampioen koffiezetten

  Geplaatst op 08-04-2017

  ’s Werelds beste filterkoffieapparaat is van Nederlandse makelij. Niet eerder werden aroma en smaak van gemalen koffiebonen dusdanig door een filterapparaat opgenomen in water als in het geval van de Junior, gebouwd door fabrikant Bravilor Bonamat uit Heerhugowaard.

  Lees meer »
 • Slow Food kent Geen Tijd

  Geplaatst op 08-04-2017

  Jarenlang lagen ze te verpieteren; talloze traditionele winterrecepten uit grootmoeders hoge hoed. Handgeschreven cultuurerfgoed met de diepste geheimen over Hollandse stoofpotten werd verloren gewaand. Miljoenen grootmoeders vervaardigden in tijden dat de keuken nog gewoon het epicentrum van het huishouden was naar hartenlust de klassiek winterse smaakexplosies: langkookgerechten waar dag(del)en voor werden opgeofferd.

  Lees meer »
 • Een beginnend kookliefhebber kan een chefwaardig gerecht in de Magimix Cook Expert bereiden

  Een beginnend kookliefhebber kan een chefwaardig gerecht in de Magimix Cook Expert bereiden

  Geplaatst op 13-03-2017

  In de multifunctionele kokende keukenmachine Cook Expert van Magimix bereid je in een handomdraai de heerlijkste koude en warme gerechten. Dankzij de 12 automatische programma's (koken, sudderen, stomen, kneden/mengen, kloppen, ijsdesserts, smoothies/milkshakes, crushed ice, snijden, raspen, hakken en mixen) wordt koken met de Magimix Cook Expert leuker, makkelijker en professioneler.

  Lees meer »
 • Kitchenaid

  Kitchenaid

  Geplaatst op 24-02-2017

  KitchenAid heeft zich bewezen op het gebied van keukenapparatuur. U heeft een ruime keuze in gebruiksmogelijkheden en kleuren bij de KitchenAid keukenmachines van Surprisekookgerei.nl.

  Lees meer »
 • Alessi design artikelen

  Geplaatst op 23-02-2017

  Van broodplanken tot bestek, van citruspers tot wijnkoeler. De functionele, strak ontworpen design artikelen van Alessi zijn mooi, veelzijdig en prachtig gemaakt. De functionele veelal huishoudelijke producten worden ontwikkeld door een team van ontwerpers in nauwe samenwerking met koks en cultuurhistorici. Ook de Nederlandse ontwerper Marcel Wanders heeft een productlijn ontworpen voor Alessi.

  De design artikelen zijn prima om cadeau te geven of om zelf te houden. Verras uzelf eens met een prachtig design onderbord, dienblad of pepermolen of kies een ander artikel uit ons uitgebreide assortiment.

  Lees meer »
 • Le Creuset braadpannen

  Le Creuset braadpannen

  Geplaatst op 23-02-2017

  Braden, stoven en stomen doet u in een pan van Le Creuset. Deze pannen van uitzonderlijke kwaliteit zijn gemaakt van geëmailleerd gietijzer.  Gietijzer heeft de eigenschap de warmte langzaam op te nemen en te geleiden om het vervolgens gelijkmatig af te staan. Dit betekent dat bij verwarming op een gematigd vuur de warmte door de hele pan wordt verspreid. Hierdoor blijven smaak- en voedingsstoffen optimaal behouden. Welke warmtebron u ook gebruikt, het gerecht blijft nog geruime tijd op temperatuur nadat de pan niet meer verhit wordt. Door de geëmailleerde lagen op de Le Creuset pannen worden geen smaak- of geurstoffen opgenomen en zijn de pannen van Le Creuset extra glad en gemakkelijk te reinigen

  Lees meer »
 • AMT pannen: de Duitse horeca is ervan overtuigd

  AMT pannen: de Duitse horeca is ervan overtuigd

  Geplaatst op 25-01-2017

  AMT pannen is in ons land een relatief onbekende naam, maar dat is in Duitsland wel anders. In het land waar kwaliteit altijd hoog in het vaandel staat werkt de horeca er graag mee. Zij kennen AMT onder andere van de auto-industrie waarvoor ze produceren, al is het bedrijf zich sinds een aantal jaar ook gaan richten op de productie van hoogwaardige pannen. Hun belangrijkste wapenfeit? Een sterke en veilige antikleef-laag die beschikbaar is in zowel een uitvoering voor inductie als voor andere warmtebronnen.

  Lees meer »
1-10 van 53