• 21 dagen retourrecht
  • NL Gratis verzonden
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Essentiële keukenapparatuur voor een gezonder leven

Essentiële keukenapparatuur voor een gezonder leven
Geplaatst op 07-07-2016

Gezond eten 

Een gezonde en smakelijke maaltijd op tafel zetten of een lekker tussendoortje maken, dat wil iedereen wel. Maar in ons drukke leven is het niet altijd gemakkelijk daar de tijd en inspiratie voor te vinden. Terwijl we onze gezondheid wel heel belangrijk vinden. Toch is het niet zo moeilijk als u de juiste hulp in huis hebt. Hieronder vindt u de handigste keukenapparaten die u helpen uw gezondheid te bevorderen. 

Koken en bakken 

Een maaltijd bereiden vol verse groente of een salade met fruit maken kost behoorlijk wat tijd. Het schillen, in stukjes snijden, malen of hakken, en dat dan elke dag weer moeten doen. Gelukkig zijn daar nu gemakkelijke apparaten voor, zoals de Magimix en Kitchenaid keukenmachine of de Magimix foodprocessor, die u al dit werk uit handen nemen. Met een Magimix foodprocessor is uw maaltijd in een fractie van de tijd klaar die het u handmatig zou hebben gekost. Deze machine snijdt, hakt, raspt, kneedt en mixt. Dus wat u ook maakt, deze partner in de keuken komt altijd van pas. Voor een gezonde smoothie vol vitaminen hoeft u niet allerlei soorten fruit te snijden en nootjes te hakken: enkel de ingrediënten in de bak stoppen en enkele momenten later is het lekkere drankje al klaar! Sommige keukenmachines, zoals de Magimix keukenmachine, worden geleverd met allerlei handige accessoires, zoals een opbergdoos en zelfs een receptenboek. U kunt meteen aan de slag! 

Mixers en blenders 

Een handige hulp in de keuken is de mixer. Bijna iedereen met een passie voor koken zal een keukenmixer in huis hebben. Hij neemt u het kneden en kloppen uit handen. Met de keukenmixer kunt u ook gemakkelijk gerechten maken die uw gezondheid ten goede komen. Klop beslag voor een gezonde muffin van amandelmeel of boekweitmeel, lekkere koekjes voor als uw kinderen uit school komen, of een heel gezonde pompoencake voor tijdens de koude winterdagen. Ook blenders zijn een geweldige aanwinst in de keuken. U kunt er net als met de keukenmachine smoothies mee maken, in alle smaken die u maar kunt bedenken, maar eveneens soepen: Gezonde soepen met spinazie of broccoli, met crème of zonder voor wie aan de lijn wil denken. Zo'n gerecht staat binnen tien minuten op tafel met gebruik van deze apparaten. 

Juicers 

Met de beste juicers maakt u de heerlijkste vruchtensappen in een handomdraai. De slowjuicer gebruikt een speciale techniek, waarbij het fruit in twee stappen geperst wordt, waardoor nog meer vitamines behouden worden. De beste slowjuicers hebben meerdere standen om te bepalen hoeveel pulp u in uw sap wilt hebben. Geen problemen meer met kleverige handen, geen geknoei met het zelf uitpersen en een optimaal gebruik van elk stuk fruit.