• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

3e Generatie Wartmann airfryer

3e Generatie Wartmann airfryer
Geplaatst op 08-07-2016

Wartmann brengt haar nieuwe collectie hete-lucht friteuses uit. Wartmann is er in geslaagd met deze, al weer derde generatie, airfryers een aantal nuttige verfijningen door te voeren.

Opvallend is het heldere display, de verbeterde coating en de kleine details zoals anti-stoot rubbertjes om gebruiksbeschadigingen te beperken. Verbeteringen die zijn doorgevoerd na evaluatie van een jaar van gebruikservaringen met de vorige modellen.

Het uiterlijk is verder aangepast en het nieuwe model oogt stijlvol en modern. De nieuwe Wartmann airfryer is verder leverbaar in rood, wit en zwart.

Nieuw is ook de, optioneel verkrijgbare, uitgebreide accessoire-set. Deze uitgebreide set bevat een grillpan, een bakvorm en zes siliconen cup cake vormpjes.

Deze set past is in de huidige trend waarbij de airfryer steeds meer wordt gebruikt voor creatieve bereidingen. Wat dacht u van het bereiden van een perfect stukje zalm op 85 graden, het bereiden van een gevulde porto bello of gewoon je broodje afbakken. Een nieuwe generatie consumenten ontdekt de mogelijkheden van de airfryer, waarbij het allang niet meer alleen om de bereiding van patat frites gaat.

Het is dan ook niet verrassend dat chef-kok Ed Hoogendijk, in de RTL4 uitzending van Nederland proeft, kiest voor de bereiding van een stukje vlees in de Wartmann airfryer.

De Wartmann airfryer is verkrijgbaar bij Surprise kookgerei.

Korte productbeschrijving

De Wartmann airfryer beschikt over zeven voorkeurmenu’s en een helder digitaal aanraakscherm. Zodat de temperatuur en bereidingsduur snel en volledig naar eigen wens kan worden ingesteld.

De Wartmann airfryer kenmerkt zich door een uitstekend bakresultaat, informeert u wanneer uw gerecht gereed is en schakelt zichzelf automatisch uit. Met een inhoud van 3,2 liter en een vermogen van 1400 watt is de Wartmann hete-lucht friteuse geschikt voor het bereiden van gerechten voor meerdere personen.

Uitgebreidere productbeschrijving

Geniet van een heerlijk bereid stukje vlees, groenten of aardappel. Met de Wartmann airfryer maakt u met niet meer dan enkele druppels olie in 20 minuten patat uit verse aardappelen. De Wartmann airfryer is ook zeer geschikt voor het grillen van een stukje vlees of vis. En natuurlijk voor het bereiden van uw favoriete snack. Voortaan zet u zonder frituurolie de lekkerste gerechten op tafel.

De Wartmann airfryer beschikt over zeven voorkeurmenu’s zodat u direct de juiste bereiding kunt kiezen. Via het heldere, digitale, aanraakscherm bedient u de Wartmann airfryer met de top van uw vinger. Op dezelfde manier kunt u de temperatuur en bereidingsduur volledig naar uw eigen wensen instellen.

De Wartmann airfryer informeert u wanneer uw gerecht gereed is en schakelt zichzelf automatisch uit. Met een inhoud van 3.2 liter en een vermogen van 1400 watt is de Wartmann airfryer geschikt voor iedere taak. De Wartmann airfryer kan worden uitgebreid met de optionele accessoire-set met grillpan en bakvorm.

De optionele Wartmann accessoire-set is geschikt voor alle Wartmann airfryer waarvan het modelnummer begint met WM-926. Met de in de set inbegrepen grillpan kunt u eenvoudig een stukje vis grillen, taartjes maakt u met de bakvorm en met de siliconen vormpjes maakt u uw eigen cup-cakes. Haal het maximale uit uw Wartmann airfryer met deze inspirerende accessoires.