• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Zelf ijs maken: de Magimix Gelato Expert ijsmachine

Zelf ijs maken: de Magimix Gelato Expert ijsmachine
Geplaatst op 30-07-2016

RVS emmers in de ijsmachine

De Magimix Gelato Expert heeft twee roestvrijstalen ijsemmers. Het gaat ten eerste om een vaste emmer in de machine, deze valt niet te verwijderen. De inhoud hiervan is 2 liter, waardoor er een grote hoeveelheid ijs mee te maken valt. Daarnaast is er sprake van een verwijderbare emmer, zodat u daar op een flexibele manier mee om kunt gaan.

Naast de emmers in de Magimix Gelato Expert ijsmachine is er sprake van een ingebouwd koelaggregaat. Dit onderdeel genereert de kou en zorgt er daarmee voor dat het mogelijk is om de basisbereiding om te zetten in room- of vruchtenijs. De ijsmachine neemt dat proces volledig uit handen en zorgt er daarmee voor dat u er zelf geen omkijken naar heeft. 

Magimix Gelato Expert eenvoudig in het gebruik

De Magimix Gelato Expert zit op een gebruiksvriendelijke wijze in elkaar, waardoor het heel eenvoudig is om daar gebruik van te maken. Dankzij de vaste en de verwijderbare emmer kunt u daar op een flexibele wijze mee omgaan en ijs maken op ieder moment dat u het wenst. Bovendien zijn er 3 automatische programma’s beschikbaar. Het gaat om de programma’s voor softijs, schepijs en granité. Liever gebruik maken van de handmatige bediening, bijvoorbeeld omdat u al wat meer ervaring heeft met een ijsmachine? Ook dat is mogelijk op de Magimix Gelato Expert.

Verder zijn er een conserveringsmodus en een pauzemodus beschikbaar. Aan de hand daarvan is het mogelijk om ijs te maken en dit bijvoorbeeld enige tijd te bewaren.

Handig receptenboek bij de ijsmachine

Tenslotte komt de Magimix Gelato Expert ijsmachine standaard met een leuk receptenboek. In dit boek staan handige tips om zelf heerlijk ijs te maken, bijvoorbeeld ter dessert op het moment dat u vrienden uitnodigt om te komen eten. Het is op basis van het receptenboek voor de ijsmachine mogelijk om frozen yoghurt of een sorbet te maken. Liever granité of gewoon 100% ijs maken? Ook dat is mogelijk aan de hand van de leuke recepten.

U heeft online de keuze uit verschillende ijsmachines. Daarnaast zijn er een aantal andere handige apparaten voor in de keuken beschikbaar. Blader er op uw gemak doorheen en lees de producteigenschappen of de toelichting om een goede keuze te kunnen maken.