• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

De plus- en minpunten van de Camerons rookoven op een rij

De plus- en minpunten van de Camerons rookoven op een rij
Geplaatst op 09-08-2016

Gebruik en materiaal

De Camerons rookoven is gemaakt van RVS en maakt daardoor een zeer degelijke indruk. Het materiaal is goed bestand tegen de hitte van de verschillende warmtebronnen en heeft bovendien een mooie neutrale uitstraling. Dat betekent dat u er zowel binnen strakke als meer klassieke keukens op een stijlvolle wijze gebruik van kunt maken.

De Camerons rookoven is eenvoudig in het gebruik, al zit er een heldere gebruiksaanwijzing bij. Dit betekent dat u er meteen mee aan de slag kunt. Dankzij het formaat van de rookoven kunt u er een hele zalmmoot in kwijt of een grote hoeveelheid tomaten roken. Het is niet nodig om dit in meerdere sessies te doen, waardoor u er op een eenvoudige manier mee kunt koken. 

Sterke afzuigkap benodigd

Kent de Camerons rookoven aan de andere kant ook nadelen? De rook die het genereert is behoorlijk krachtig en alom aanwezig. Het is daarom van belang om gebruik te maken van een sterke afzuigkap die erin slaagt de rook af te voeren. Het valt bovendien aan te raden om voor de zekerheid alvast een raam open te zetten. Houd er daarnaast rekening mee dat het roken van voedsel soms wat omslachtig is. Sommige groenten en soorten vlees dient u eerst te garen en daarna pas te roken. Het roken in de Camerons rookoven zorgt wat dat betreft vooral voor een verfijnde smaak.

Roken met rookmots

Bestelt u bijvoorbeeld deze Camerons rookoven? U krijgt er dan gratis een potje rookmot bij, die u kunt gebruiken om de rookoven in de keuken in te zetten. U kunt er meteen mee aan de slag om zo snel mogelijk een maaltijd met gerookte ingrediënten op tafel te zetten.

Bekijk de verschillende Camerons rookovens en het andere keukengerei dat er beschikbaar is. Aan de hand daarvan zorgen we er graag voor dat u in de keuken de beschikking heeft over alle middelen om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Uiteraard kunt u zowel de rookoven van Camerons als het overige keukengerei, de messen, pannen of apparaten eenvoudig online bestellen en verzorgen wij de verzending naar uw adres.