• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Krokante snacks zonder olie: de Wartmann Airfryer

Krokante snacks zonder olie: de Wartmann Airfryer
Geplaatst op 19-08-2016

Krokante friet en snacks

De Wartmann Airfryer is een van de elektrische apparaten waarmee het mogelijk is de keuken gezonder in te richten, zonder dat er smaak of beleving verloren hoeft te gaan. Het merk staat bekend om de veelzijdige en moderne vormgeving, waarbij de bereiding van de gerechten centraal staat. Er zijn bijvoorbeeld 7 handige voorkeuzemenu’s beschikbaar en de temperatuur en bereidingsduur zijn volledig naar wens in te stellen.

De Wartmann Airfryer maakt het eenvoudig om krokante friet te bakken en voor heerlijke snacks te zorgen, zonder dat daar de bekende olie voor nodig is. Het is van belang om met name de friet tussendoor even te schudden, zoals dat gebruikelijk is binnen de friteuses op basis van hete lucht. De bereiding van bijvoorbeeld de friet zal automatisch even onderbroken worden, de Wartmann Airfryer neemt het programma daarna vanzelf weer op. Wartmann maakt het op die manier graag zo eenvoudig mogelijk de frituurpan te gebruiken en na 10 minuten al te genieten van krokante voorgebakken friet.

Vlees, groenten en aardappelen

De Wartmann Airfryer kan echter meer dan friet en snacks bakken. Het verwarmingselement in de friteuse op basis van hete lucht is voldoende krachtig om ook vlees gaar te maken. Een goed stuk biefstuk ligt na 6 minuten heerlijk gaar op uw bord en u kunt daarnaast uit de voeten met zowel groenten als aardappelen. U heeft daar slechts enkele druppels olie bij nodig, waardoor de Wartmann Airfryer een meer gezonde vorm van bereiden biedt. Wilt u vlees of vis grillen? Dankzij de verschillende programma’s bepaalt u met de friteuse op basis van hete lucht zelf hoe u het gerecht klaar wilt maken.

Wartmann Airfryer in drie kleuren

De Wartmann Airfryer is beschikbaar binnen onze friteuses: u heeft de keuze uit drie verschillende kleuren. Zoekt u naar een stijlvol zwart model, een tijdloze witte friteuse of wellicht een meer opvallend rood exemplaar? De verschillende friteuse hebben dezelfde functionaliteiten, zodat u de kleur af kunt stemmen op bijvoorbeeld die van de rest van de keuken of de andere apparaten die u heeft staan.

U kunt online een Wartmann Airfryer kopen. Het is de friteuse die gebruik maakt van hete lucht en slechts een paar druppels olie. U heeft op die manier de mogelijkheid om uw gerechten op een meer gezonde wijze te bereiden en toch te genieten van de heerlijk (krokante) smaak.