• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Nivona koffiemachines met een personal touch

Geplaatst op 19-10-2016

De hoogste kwaliteit op elk gebied

NIVONA-producten zijn de nieuwe, innovatieve koffiemachines van deze tijd en een aantrekkelijk alternatief als u een state-of-the-art-koffiemachine zoekt. Bovendien bent u met de aanschaf van een NIVONA-koffiemachine verzekerd van de service en garantie die wij als geautoriseerd dealer van NIVONA-koffiemachines geven. NIVONA levert uitsluitend via de door hen goedgekeurde, exclusieve vakhandels, om gebruikers de zekerheid van de echte NIVONA-service en -garantie te kunnen geven. De NIVONA-garantie is niet van toepassing als u het product koopt van een niet-geautoriseerde dealer. De NIVONA-koffiemachines hebben een uitstekende prijs/prestatieverhouding, hebben een lange levensuur en zijn technisch door en door getest. NIVONA-producten leveren u dan ook vanaf het begin de hoogste kwaliteit op elk gebied: aroma, smaak, bedieningsgemak en bedrijfszekerheid.

One Touch “spumatore”

Wat is tegenwoordig een koffiemachine zonder melkopschuimer? NIVONA heeft dat goed begrepen en heeft alle topmodellen in de 800-serie en de twee nieuwste modellen in de 700-serie uitgerust met een speciale functie om een professionele kop cappuccino te kunnen maken. De “spumatore-technologie” zorgt voor een perfect melkschuim. De “spumatore” is ontworpen om melkschuim of heet water direct in uw kopje toe te voegen, zonder aparte hulpstukken of ander toebehoren. Met de One Touch cappuccino-functie bereidt u met één druk op de knop een heerlijke cappuccino met luchtig, wit melkschuim, eenvoudig en net zo lekker als bij uw favoriete barista.

Het speciale reinigingsprogramma van de “spumatore” zorgt er bovendien voor, dat de melkschuimer eenvoudig is te reinigen, zowel handmatig als volautomatisch.

Eenvoudig in gebruik en onderhoud

De NIVONA-koffiemachines beschikken over een hoogwaardige, geruisloze koffiemolen, een onmisbaar onderdeel van elke automatische koffiemachine. Een ander feature waarmee enkele NIVONA-koffiemachines zijn uitgerust is de actieve koppenverwarmer. Ook ons milieu heeft bij NIVONA de aandacht, gezien de ECO mode en de 0 Watt energiebespaarfunctie.

Zelfs volautomatische koffiemachines hebben het nodig om regelmatig van binnen schoon gemaakt te worden op plekken waar het reinigingsprogramma niet kan komen. U wilt graag voorkomen, dat zich op koffieresten binnen in uw machine schimmels gaan vormen. Daarom is NIVONA’s uitneembare zetgroep gemakkelijk uit te nemen en simpel af te spoelen met stromend water.

Zoals het bedrijf het zelf zegt: “Het maken van koffie is verleden tijd. Vanaf heden is er NIVONA.”

Bekijk hier de gehele collectie