• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Sous Vide koken: Wartmann Sous Vide apparaat

Sous Vide koken: Wartmann Sous Vide apparaat
Geplaatst op 02-07-2016

Handige elektrische apparaten kopen om het koken een stuk gemakkelijker te maken? De Sous Vide vormt een goede keuze. Dit elektrische apparaat zorgt ervoor dat u de temperatuur waarmee u wilt koken eenvoudig kunt controleren. Het resultaat? Geen taaie biefstukken, uitgedroogde zalm of slappe groenten meer. In plaats daarvan zorgt u stressvrij voor smakelijke producten die garant staan voor een heerlijk gerecht op tafel. U vindt de Sous Vide van bijvoorbeeld Wartmann tussen de elektrische apparaten , we zorgen online voor een breed assortiment.

Controle over de eindtemperatuur

Met een Sous Vide heeft u de volledige controle over de eindtemperatuur van een product. Dat betekent dat u ingrediënten voortaan op een meer slimme en geavanceerde wijze kunt verwarmen. U kunt het water in een pan of plastic bak verwarmen, afhankelijk van het model waar u gebruik van maakt. Door zelf de temperatuur in te stellen valt eenvoudig aan te geven tot welke temperatuur het product op dient te warmen om tot een goede bereiding daarvan te komen. Het slimme circulatiemechanisme in een Sous Vide zorgt ervoor dat de temperatuur van het water overal gelijk is. Het maakt koken op hoog niveau mogelijk, zonder dat het nodig is om daarvoor een ware chefkok te zijn.

Sous Vide koken in voedselveilige zakken

Elektrische apparaten zoals een Sous Vide maken gebruik van speciale voedselveilige gevacumeerde zakken. Het is de bedoeling om de producten in die gevacumeerde zak te plaatsen en er daarmee voor te zorgen dat u deze kunt bereiden. U laat de zak vervolgens in de waterbak zakken, om daar de temperatuur te kunnen bepalen. De Sous Vide van Wartmann biedt u bijvoorbeeld de mogelijkheid om het water op temperatuur te brengen tussen 0 en 95 graden. Er is sprake van 1.500 Watt aan vermogen, waardoor u het water eenvoudig kunt opwarmen.

Wartmann Sous Vide apparaat kopen

Een Wartmann Sous Vide kopen? U vindt het model binnen de elektrische apparaten voor in de keuken. Meer specifiek vindt u het apparaat binnen de Sous Vide kokers . Het zijn specifieke elektrische apparaten die het eenvoudig maken om de temperatuur van producten volledig te controleren. Breng een biefstuk bijvoorbeeld precies op 58 graden om deze medium-gaar te maken. Vervolgens kunt u de biefstuk nog even in een hete pan plaatsen om bijvoorbeeld voor het heerlijke grill-smaakje te zorgen.

Bekijk de verschillende Sous Vide kokers binnen de elektrische apparaten. U kunt er eenvoudig online een keuze uit maken. Dankzij het brede assortiment maakt u koken gemakkelijker, leuker en bovendien een stuk smaakvoller dankzij de perfecte temperatuur voor alle producten binnen het gerecht.