• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

3 voordelen van de Magimix foodprocessor: tijd besparen, rotklusjes en beter bakken

Geplaatst op 09-11-2016

We zetten 3 belangrijke voordelen van de Magimix foodprocessor  voor u op een rij:

•   Tijd besparen met de Magimix foodprocessor

•   Geef de rotklusjes in de keuken uit handen

•   Beter bakken met de Magimix foodprocessor

Tijd besparen met de Magimix foodprocessor

Koken is hartstikke leuk, maar het blijft vervelend dat we soms uren in de keuken staan om het daarna in een paar minuten op te eten. Dat kan anders, door gebruik te maken van de foodprocessor van Magimix. Dankzij de keukenmachine kunt u een stuk sneller koken, bijvoorbeeld om binnen 30 minuten een chefwaardige maaltijd op tafel te zetten.

Jamie Oliver stelde een aantal 30-minute Meals  samen, waarvoor u uitstekend gebruik kunt maken van de Magimix foodprocessor. De keukenmachine kan de verschillende taken uitstekend aan, zodat u daar zelf niet mee aan de slag hoeft.

Geef de rotklusjes in de keuken uit handen

In het verlengde daarvan kunt u de Magimix foodprocessor een aantal van de rotklusjes voor in de keuken uit handen geven. Het gaat dan bijvoorbeeld om het fijn snijden van knoflook, het snijden van uien of het lang kloppen van bepaalde ingrediënten. De keukenmachine kan er uitstekend mee uit de voeten, zodat u er zelf niet mee aan de slag hoeft. Het is een van de grote voordelen van de Magimix foodprocessor die koken daarmee nog een stuk leuker maakt.

Beter bakken met de Magimix foodprocessor

Tenslotte kunt u beter bakken met de foodprocessor, bijvoorbeeld op het moment dat u het eiwit dient op te kloppen. Dit geeft een luchtig karakter aan bijvoorbeeld American Pancakes of bepaalde koekjes. Het opkloppen van het eiwit dient gemakkelijk een minuut of 10 of meer te gebeuren, waardoor dit handmatig lang niet altijd meevalt.

De Magimix foodprocessor biedt uitkomst, aangezien de keukenmachine daar gewoon automatisch mee aan de slag kunt. Dat betekent dat u slechts hoeft in te stellen hoe lang de machine het eiwit dient te kloppen, zodat u ondertussen de volgende stap alvast kunt voorbereiden.

Benieuwd naar ons assortiment voor de Magimix foodprocessor? Bekijk het online, de verschillende keukenmachines combineren gebruiksgemak met robuuste kwaliteit en uiteraard een scherpe online prijs.