• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Bamix staafmixer gebruiken: de juiste hoek voor de gewenste dikte

Geplaatst op 10-11-2016

We zetten een paar tips voor het gebruik van de Bamix staafmixer voor u op een rij, zodat u daar direct mee aan de slag kunt of u die vervolgens met voldoende kennis van het product kunt kopen.

Met de Bamix staafmixer recepten maken

Wilt u recepten maken met de Bamix staafmixer? Het is bij gebruik verstandig om de beschermkap een aantal seconden op de bodem van de beker te zetten. Probeer een hoek van 30 graden aan te nemen en trek de staafmixer langzaam langs de zijkant van de beker omhoog. U kunt dit meerdere keren herhalen met de Bamix staafmixer, totdat u de gewenste dikte bereikt waar u verder mee kunt.

Het is van belang om de staafmixer van Bamix vanuit de pols cirkels te laten draaien en de staaf langzaam op en neer te laten gaan. Ook op die manier kunt u met de Bamix staafmixer invloed uitoefenen op de dikte van de substantie waarmee u werkt.

Met name de hoge en smalle bekers of pannen zijn goed geschikt wanneer u wilt werken met de staafmixer. Die vormen naast voor soepen en sauzen ook de ideale basis voor bijvoorbeeld een puree die u met de staafmixer maakt. 

Bamix staafmixer hulpstukken en accessoires

Uiteraard zijn er handige hulpstukken en accessoires beschikbaar voor de Bamix staafmixer. Hiermee wordt het gemakkelijker om met de staafmixer te werken of creëert u nieuwe mogelijkheden voor andere gerechten.

Probeer uw hand in ieder geval vrij over de opening van de beker te leggen. Op die manier kunt u voorkomen dat er spetters over de rand gaan, op het moment dat u met de staafmixer aan de slag gaat. Door uw hand vrij over de rand te leggen kan daar niets mee gebeuren en gaat u er veilig mee aan de slag. 

Bamix staafmixer kopen

Een Bamix staafmixer kopen of benieuwd naar de verschillende modellen? Er zijn een aantal verschillende staafmixers beschikbaar, bijvoorbeeld in kleuren zoals wit, zilvergrijs, groen of rood. Daarnaast is het de moeite waard om de luxe staafmixers met verschillende accessoires en hulpstukken te vergelijken met de meer voordelige modellen zonder de extra’s. Op die manier krijgt u een goed beeld van de Bamix staafmixer en hoe u die online kunt bestellen.

Bestelt u online een Bamix staafmixer en doet u dat nog voor 16:00u? Wij gaan er direct voor u mee aan de slag. U heeft de staafmixer morgen dan al in huis, zodat u er meteen mee aan de slag kunt aan de hand van de bovenstaande tips.