• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Nivona koffiemachine: met app op afstand te bedienen

Nivona koffiemachine: met app op afstand te bedienen
Geplaatst op 17-11-2016

De Nivona machine staat bekend om de fantastische kwaliteit koffie. Dat is echter niet de enige innovatie waar het merk de laatste jaren aan werkte. Er is een heuse Nivona-app beschikbaar om de koffiemachine op afstand te bedienen. De app biedt de mogelijkheid om recepten in te stellen en die aan te passen vanaf uw smartphone of de My First Coffee-video’s te bekijken. De Nivona-app laat zien dat de ontwikkeling van de Nivona koffiemachine niet stilstaat.

My First Coffee

De app maakt het eenvoudig om recepten voor de Nivona machine in te stellen en die vervolgens vanaf de smartphone te wijzigen, bijvoorbeeld gewoon op de bank. Daarnaast zijn de verschillende video’s van het My First Coffee-programma beschikbaar. Dit zijn korte instructie-video’s die van iedereen een ware barista maken. Het is op basis van de video’s mogelijk om meer te leren over het zetten van de ideale koffie, uiteraard met een Nivona machine.

Bovendien zit de app vol met informatie over de ware koffie cultuur. Het is een genot voor de liefhebber, die er in kan duiken om de verschillende koffies te leren kennen en met de machine van Nivona voor de ideale smaak te zorgen.

Smartphone als TouchScreen

De 7-serie Nivona koffiemachine krijgt er dankzij de app bovendien een unieke feature bij: een touchscreen. Het gaat uiteraard om het scherm van uw smartphone, dat u kunt gebruiken om de koffiemachine gewoon op afstand te bedienen.

Dat betekent dat de koffiemachine voortaan over True OneTouch beschikt. Vanuit de app is het eenvoudig om de machine aan te sturen, bijvoorbeeld om op afstand een kop koffie te zetten. Het is een van de innovatieve mogelijkheden waarmee Nivona ervoor zorgt dat de machines zowel op het gebied van koffie als op het gebied van technologie heel duidelijk voorop lopen.

En het beste van alles? De Nivona-app voor de koffiemachines is gewoon gratis downloaden, vanuit de Google PlayStore of de Apple App Store.

Nivona koffiemachine kopen

Wilt u een Nivona koffiemachine kopen en bent u benieuwd naar het aanbod? We zorgen er met het assortiment koffiemachines van Nivona voor dat u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken. Bekijk bijvoorbeeld de verschillende volautomaat koffiemachines met bonen, te vergelijken op basis van het vermogen of aan de hand van de verschillende opties tot melkschuim.

We zetten ze graag voor u op een rij, zodat u de verschillende Nivona koffiemachines kunt vergelijken om daar online een goede keuze uit te maken. Bestelt u de koffiemachine van uw voorkeur online? We gaan daar meteen mee aan de slag en maken de verzending in orde. Dat betekent dat u er zo spoedig mogelijk de eerste kop koffie mee kunt zetten.