• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

3 keer stijlvol gebak serveren met Alessi bestek

Geplaatst op 24-11-2016

Bekijk het uitgebreide Alessi assortiment om een beeld te krijgen van het bijzondere design. Alessi kenmerkt zich door de strakke lijnen en hoogglans afwerking, voor een stijlvol geheel. Dat komt terug in zowel het design keukengerei voor het gebak, als in bijvoorbeeld de verschillende sets voor het complete bestek die er beschikbaar zijn. We lichten 3 x stijlvol gebak serveren met Alessi bestek uit.

Alessi taartschep

De eerste keuze vormt de Alessi taartschep, onmisbaar om de heerlijke stukken taart te kunnen uitdelen en op de schoteltjes te kunnen plaatsen. Het gaat om de Ceci n’est pas une truelle-taartschep. Deze werd ontworpen door Philippe Starck, die zorgde voor een prachtige combinatie tussen hoogglans rvs en een handgreep van esdoornhout. 

Het design van de taartschep is uiterst strak vormgegeven, terwijl de taartschep bovendien heerlijk in de hand ligt en het eenvoudig maakt om een afgesneden stuk taart uit te delen. De taartschep heeft precies het juiste formaat en laat daarmee goed zien hoe Alessi altijd aandacht heeft voor de kleinste details. 

Gebaktang van Alessi

Die focus op details komt ook goed terug in de gebaktang van Alessi. Het merk zorgt er met de 20 cm tang voor dat het eenvoudig is om het gebak op te pakken en uit te delen. Vooral bijzonder aan dit model is het feit dat de productie al in 1952 gestart werd en sindsdien niet meer gestopt is. Het is inmiddels een ware klassieker die meer dan een halve eeuw geschiedenis achter de rug heeft. Het geeft goed aan dat Alessi er bijvoorbeeld met de gebaktang in slaagt om een tijdloos ontwerp neer te zetten, waar we over 50 jaar waarschijnlijk nog altijd met veel plezier gebruik van zullen maken. Het ontwerp is van Ufficio Tecnico Alessi, wat betekent dat het merk dit in eigen beheer heeft ontworpen. Het staal in hoogglans geeft de gebaktang een prachtige uitstraling mee.

Complete gebaksset kopen

Enthousiast geworden van de taartschep en de gebaktang? Er is daarnaast een complete gebaksset Caccia beschikbaar. Het gaat om een 13-delige set, bestaande uit een taartschep en 12 vorkjes voor de taart. Ze zijn uitgevoerd in hoogglans rvs, waardoor de verschillende onderdelen een prachtige uitstraling hebben.

Het ontwerp van de gebaksset is van Pier Giacome Castiglioni, Livio Castiglioni en Luigi Caccia Dominioni. Samen ademen zij de stijl van Alessi, die geldt voor zowel het bestek als de andere producten die er beschikbaar zijn.