• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Magimix foodprocessor voor het kerstdiner: de ideale keuze

Magimix foodprocessor voor het kerstdiner: de ideale keuze
Geplaatst op 08-12-2016

Keukenmachine of een foodprocessor

Een foodprocessor is in de keuken de specialist in hakken, snijden en raspen. Dit maakt het een stuk gemakkelijker om de verschillende ingrediënten voor te bereiden en die vervolgens in het gerecht voor het kerstdiner te verwerken. Is koken een hobby, maar het voorbereiden van de ingrediënten geen favoriet? Dan vormt een Magimix foodprocessor de juiste keuze.

Een keukenmachine is aan de andere kant goed geschikt om bijvoorbeeld sauzen of pasta mee te maken of de voorbereiding om te bakken voor te treffen. Ze hebben een grote staande mixer en een mengkom, vaak in combinaties met accessoires zoals een klopper, garde en een deeghaak.

Stabiele kwaliteit van Magimix

De Magimix foodprocessor zorgt net als de verschillende keukenmachines van dit merk voor uiterst stabiele kwaliteit. Gaat het om kneden, hakken, raspen, snijden of emulgeren? De foodprocessor van Magimix vormt dan een uitstekende keuze. De motor van het apparaat draait op een stabiel toerental en heeft geen enkele moeite met de harde of zwaardere ingrediënten. Dit blijkt onder andere uit de 30 jaar garantie op de duurzame inductiemotor, die daardoor gemakkelijk een leven lang mee gaat.

De Magimix foodprocessor vormt een uitstekende keuze om voor het kerstdiner te pureren, te hakken en te snijden. Even raspen? Ook dat is met de apparaten van Magimix geen probleem, zodat de ingrediënten voor het bijzonderste diner van het jaar direct klaar zijn om mee te koken.

Een heerlijke pesto maken of zorgen voor een bijzondere zalmtartaar op tafel? Het wordt een stuk gemakkelijker met de Magimix foodprocessor, omdat het niet nodig is de ingrediënten zelf voor te bereiden. In plaats daarvan kan er direct begonnen worden met koken, waardoor het absoluut geen straf vormt om in de keuken te staan op Eerste en Tweede Kerstdag. 

Online Magimix foodprocessor kopen

Een Magimix foodprocessor kopen? We bieden de keuze uit verschillende modellen, afhankelijk van de functies die u wenst. Op zoek naar niets minder dan het beste onder de keukenapparaten of de Magimix aanschaffen voor een van de specifieke mogelijkheden? Bekijk het aanbod met foodprocessors van Magimix. De verschillende series zoals de 3200 XL, 4200 XL, 5200 XL en Cook Expert, Le Mini Plus, Micro of Patissier zorgen ervoor dat u de keuze heeft uit diverse modellen.