• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Bamix staafmixer: 5 voordelen van dit Zwitserse merk

Geplaatst op 15-12-2016

Veelzijdige staafmixer

Binnen het totale aanbod aan staafmixers is een exemplaar van Bamix opvallend veelzijdig. U kunt die bijvoorbeeld in een smal fragiel glas, net als in een grote kom of een hete pan met soep gebruiken. Dat maakt het model van Bamix een goede keuze voor het dagelijks gebruik. Dankzij verschillende hulpstukken kan het zelfs een volwaardige vervanger voor een foodprocessor vormen. 

Handig in het gebruik

De Bamix staafmixer is ondanks de verschillende toepassingen altijd heel handig in het gebruik. Dat valt onder andere te danken aan de ergonomische handgreep die er wordt geplaatst, zodat deze goed in de hand ligt. Zelfs met de hulpstukken erbij valt de Bamix staafmixer eenvoudig te bedienen, gewoon met de toppen van de vingers. En bijkomend voordeel? De staafmixer is zowel voor rechtshandigen als voor linkshandigen goed geschikt: wel zo handig.

Gemakkelijk te reinigen

Na het gebruik kunt u de Bamix staafmixer weer eenvoudig reinigen, het is voldoende om die onder de kraan af te spoelen. Dat mag inderdaad onder stromend water, omdat het geheel netjes waterdicht is uitgevoerd. Het is wat dat betreft niet nodig om specifiek rekening te houden met afzonderlijke onderdelen. Uiteraard kunt u ook de hulpstukken van de Bamix staafmixer op die manier reinigen, zodat het geheel weer schoon de kast in kan om daar de volgende keer direct weer gebruik van te kunnen maken.

Eenvoudig op te bergen

Dat opbergen van de Bamix staafmixer lukt heel eenvoudig, omdat zowel het apparaat zelf als de accessoires op een compacte wijze zijn vormgegeven. Desgewenst kunt u gebruik maken van de standaard of de wandhouder, die uiteraard gewoon worden meegeleverd. Dit maakt het nog gemakkelijker om de staafmixer te pakken. Liever in de kast opbergen? Bijvoorbeeld op de standaard zal de staafmixer van Bamix niet teveel ruimte innemen, waardoor er voldoende kastruimte in de rest van de keuken over zal blijven.

Kwaliteit uit Zwitserland

Tenslotte wordt de Bamix staafmixer geproduceerd in Zwitserland. Dat betekent dat de Zwitserse precisie er goed in te herkennen valt. Met name de sterke en krachtige motor is een belangrijke eigenschap van het apparaat, die ervoor zorgt dat de staafmixer jaren en jaren mee kan. De productie is afkomstig uit de ESGE-fabriek in Zwitserland, die daarvoor speciale afspraken heeft gemaakt met Bamix.

De verschillende voordelen van de Bamix staafmixer maken het een uitstekende keuze voor in de keuken. Op zoek naar een geschikte staafmixer? We zorgen er met het brede assortiment voor dat u de keuze heeft uit de verschillende beschikbare modellen.