• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Leren schorten: Xapron handgemaakt Nederlandse schorten

Leren schorten: Xapron handgemaakt Nederlandse schorten
Geplaatst op 02-07-2016

De leren schorten van Xapron vormen het meest mannelijke keukengerei dat er te koop is. Online keukengerei kopen voor de man? Dan mag een blik op deze stoere schorten in ieder geval niet ontbreken.

Ieder schort begint naar eigen zeggen door Xapron als een leeg doek. Het gaat om ware kunststukjes op basis van hoogwaardig leder. Door er mee te koken krijgen de leren schorten hun eigen karakter en maken ze de man tot een volwaardige kok in zijn eigen keuken. Het merk werd in 2016 succesvol in de markt gezet en maakt inmiddels verschillende hoogwaardige leren schorten van soepele leersoorten. Uiteraard zijn er een aantal verschillende kleuren beschikbaar.

De schorten voor mannen van Xapron vormen het ideale keukengerei voor mannen thuis, net als in de horecakeuken. De schorten vormen een uitstekende keuze tijdens de familie BBQ en zelfs tijdens het klussen (ook buiten de keuken). De handgemaakte schorten van leer zijn goed van kwaliteit en laten zich soepel dragen.

Apron met een kus

Xapron staat voor Apron met een kus (X). Eigenaar Peter Vrins heeft een voorliefde voor ambachtelijke producten. Hij zoekt naar de hoogst mogelijke kwaliteit producten voor in de keuken en vond dat de schort daar in ieder geval onderdeel uit dient te maken. Hij koos daarom voor de Engelse naam Apron en voegde daar met de X een kus aan toe. Het spreekt voor zijn voorliefde voor hoogwaardig keukengerei als basis voor heerlijke gerechten.

Hoogwaardige leersoorten voor de schorten

Xapron maakt voor de lederen schorten gebruik van uitsluitend hoogwaardige soorten leer. Het gaat om de Ohio, de Hermes, de Kaaiman, BBQ en bijvoorbeeld de Tribe. De  verschillende varianten zorgen voor tal van mooie ontwerpen op basis van hoogwaardig leer. Door de kleur en bewerking te kiezen is het mogelijk om met de schorten van leer te variëren. Stoer keukengerei kopen voor de man die graag in de keuken of voor de BBQ staat? Barista’s, bartenders, barbers en koks houden van Xapron.

Online keukengerei kopen

U kunt online keukengerei kopen, waaronder de leren schorten van Xapron. U heeft bovendien de keuze uit alles op het gebied van de bar en wijn, net als alles voor de BBQ en bijvoorbeeld onderzetters voor in de keuken. Blader door de verschillende soorten keukengerei om daar uw keuze uit te maken. Verras iemand anders of zorg voor een mooie schort om zelf in de keuken te kunnen staan.