• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Nivona koffiemachine: rijke historie uit Duitsland

Nivona koffiemachine: rijke historie uit Duitsland
Geplaatst op 20-12-2016

Alternatief voor Zwitsers en Italianen

Het begon met de drie Duitse oprichters, die een alternatief wilde bouwen voor de koffiemachines die afkomstig waren van de Zwitsers en Italianen. In Zwitserland staat men bekend om de nauwkeurige uurwerken en Italië maakt heerlijke espresso’s. De beste bouwkwaliteit van machines en allerlei andere materialen komt echter uit Duitsland. 

Vandaar dat Peter Wildner, Thomas Meier en Hans Errmann besloten om Nivona op te richten. Op die manier maakten ze van het idee waar ze al langer mee rondliepen een concreet plan. Het werd de start van het merk, dat sinds 2005 aan de hand van een duidelijke visie heeft gezorgd voor een bijzondere ontwikkeling. Het merk moest een alternatief met een eerlijke prijs worden, altijd op basis van eersteklas kwaliteit. 

Eersteklas kwaliteit voor een eerlijke prijs

De kernwaarden van de Nivona koffiemachine werden duidelijk op papier gezet en gelden nog altijd als de leidende visie voor het merk en de producten binnen de verschillende lijnen. Op die manier wilde het merk er vooral in slagen om sympathieke alternatieven te ontwikkelen voor de bekende koffiemachines, zonder afbreuk te doen aan de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen en de mooi afwerking daarvan.

Dat betekent dat de Nivona koffiemachines zorgen voor eersteklas kwaliteit voor een eerlijke prijs, altijd op basis van een elegante design. Het merk vindt het daarnaast van groot belang dat de koffiemachine gemakkelijk te bedienen is en dat het schoonmaken niet teveel tijd kost. Door de verschillende onderdelen nauwkeurig uit te zoeken, verder te ontwikkelen en te verbeteren slaagt Nivona er met de koffiemachines al jaren in om een sterk product af te leveren. 

Nivona werkt bovendien graag samen met de brede detailhandel, zowel offline als online zoals bij ons in de webshop. Op die manier proberen ze hun producten zo goed mogelijk af te stemmen op de behoeften bij de doelgroep. De nieuwe Nivona koffiemachine voldoet op die manier iedere keer weer net wat beter aan de wensen, waardoor er doorlopend nieuwe koffie-ervaringen ontstaan. 

Online Nivona koffiemachine kopen

Online een Nivona koffiemachine kopen? We zorgen er met het assortiment met een aantal van de machines voor dat u die eenvoudig online kunt bestellen.

Vragen over de volautomaat espressomachines of een van de andere producten van Nivona of andere merken? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.