• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Alessi: design bestek en servies van topkwaliteit

Alessi: design bestek en servies van topkwaliteit
Geplaatst op 30-12-2016

Design bestek met unieke onderdelen

Het design bestek van Alessi kent een aantal unieke onderdelen, die ervoor zorgen dat u nooit meer mis zal grijpen. Het gaat dan bijvoorbeeld om het mooi vormgegeven slacouvert, maar ook om de slakkentang en het slakkenvorkje. Op zoek naar een specifieke spaghettilepel of een spaghettivork? Ze zijn net als het reguliere design bestek van Alessi gewoon online beschikbaar, zodat u het eenvoudig kunt bestellen.

Het design bestek is van zeer hoge kwaliteit en heeft daardoor een zeer lange levensduur. Het hoogwaardige materiaalgebruik en tijdloze design zorgt ervoor dat ze de komende decennia een uitstekende keuze vormen in de keukenla of zelfs op het aanrecht. Op zoek naar nieuw bestek om een goede keuze te maken voor de rest van uw leven of benieuwd naar het mooie design van de verschillende onderdelen? Bekijk online het design bestek van Alessi, net als het bijzonder mooie servies dat er beschikbaar is.

Servies van Alessi

Naast het bestek van Alessi vormt ook het servies een prachtige keuze. Bekijk bijvoorbeeld de Alessi borden voor pizza en de bierglazen met een opvallend ontwerp. U kunt denken aan een mooie serveerschaal om lekkers aan te bieden en ovenschalen om culinair mee te bakken.

Bekijk de glazen van Alessi, bijvoorbeeld voor likeur, rode wijn, witte wijn of water. Net als het bestek heeft het servies een mooi tijdloos ontwerp, terwijl u kunt rekenen op het gebruik van de beste materialen. De combinatie hiervan zorgt voor een uitstekende keuze, waar u een leven lang geen omkijken meer naar zal hebben.

Alessi producten kopen

Online Alessi producten kopen voor in de keuken? We zorgen er met het uitgebreide assortiment voor dat u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken. Bekijk het design bestek en servies, net als de elektrische apparaten en accessoires die er beschikbaar zijn. Blader op uw gemak door de Alessi potten en pannen, net als al het andere dat er voor in de keuken beschikbaar is.

Bestelt u de producten van Alessi online bij ons in de webshop? We hebben de artikelen netjes zelf voor u op voorraad. We gaan er meteen mee aan de slag, om de verzending naar uw adres vervolgens zo snel mogelijk in orde te maken.