• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

‘Easy Peasy’, ‘wow’ en ‘dat wordt sparen’: bloggers over de Cook Expert

‘Easy Peasy’, ‘wow’ en ‘dat wordt sparen’: bloggers over de Cook Expert
Geplaatst op 04-01-2017

Easy Peasy foodprocessor

We lazen allereerst bij southandpepper.com over de Magimix foodprocessor. Tijdens een workshop werd de foodprocessor beschikbaar gesteld, inclusief wat uitleg over wat er mogelijk is met het apparaat. De uitleg ging onder andere over risotto, hollandaisesaus en stoofpotjes. Wat viel de blogger vooral op? Het is Easy Peasy om met de foodprocessor te koken, de thuiskok kan er waarschijnlijk uitstekend mee uit de voeten. 

De Magimix foodprocessor is uitstekend geschikt om de dagelijkse gerechten een stuk gemakkelijker te maken, terwijl het toch mogelijk is om er iets bijzonders van te maken. Dat geldt uiteraard des te meer voor de gerechten voor vrienden die af en toe op bezoek komen en de kookclub: de foodprocessor van Magimix is dan haast onmisbaar. 

Wow Magimix!

Ook lisagoedvegan.com kreeg de kans om de Magimix foodprocessor te gebruiken en maakte daarmee onder andere een vegan merengue voor de fotoshoot van haar boek. De blogger is vooral onder de indruk van de presentatie en prestaties, het levert twee keer ‘wow’ op. De Magimix foodprocessor is volgens haar in staat om praktisch alles in de keuken over te nemen, het is een heerlijk veelzijdig apparaat. Dat bleek bovendien al uit ons blog over de foodprocessor voor het kerstdiner, dat daar mooi op aansluit. 

Dat wordt sparen voor een Magimix foodprocessor

Tenslotte kreeg ook dehippevegetarier.nl de kans om de Magimix foodprocessor uit te proberen en ook dat ging gepaard met enthousiasme. Het ging om een apparaat te leen, wat enige teleurstelling opleverde toen het weer tijd werd om deze in te leveren. De Hippe Vegetariër geeft zelf aan alvast te gaan sparen om de machine binnenkort zelf te kunnen gaan kopen. Van Heel Holland Bakt-fanaten tot aan studenten met een kookclub: iedereen zou hier gebruik van moeten willen maken. 

We bieden u online de keuze uit de verschillende Magimix foodprocessor, zowel de Cook Expert als de andere modellen. Blader er op uw gemak doorheen om een keuze te maken en lees de verschillende functionaliteiten in de productomschrijvingen.

dit bericht is geschreven door Patrick Wessels van Wessels Teksten

Bekijk hieronder een aantal recept filmpjes van de Magimix Cook Expert