• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Bamix staafmixer: niet zomaar een gewone staafmixer

Bamix staafmixer: niet zomaar een gewone staafmixer
Geplaatst op 15-01-2017

Niet zomaar een staafmixer

De Bamix staafmixer is niet zomaar een regulier model, het vormt in plaats daarvan een investering in pure kwaliteit. De oprichting vond meer dan 60 jaar geleden plaats in Zwitserland. Sindsdien heeft men doorlopend gewerkt aan de best mogelijke kwaliteit, op basis van hoogwaardige onderdelen. Het is wat dat betreft dan ook niet vreemd dat Gordon Ramsey heeft besloten zijn naam eraan te verbinden. Hij staat volledig achter de kwaliteit van de staafmixer en werkt daar ook zelf graag mee.

De vormgeving en grootte van de Bamix staafmixer voorkomt dat het gaat om een volwaardige keukenmachine. Bovendien is het een apparaat dat een aantal functies van die machine mist, omdat het gaat om een fundamenteel ander product. Qua kracht en overtuiging valt de vergelijking daarmee echter veel beter te maken, de Bamix staafmixer vormt een krachtig apparaat voor in de keuken dat goed geschikt lijkt voor de verschillende belangrijke taken. 

Geschiedenis van Bamix

De geschiedenis van de Bamix staafmixer gaat dus tientallen jaren terug, toen het Bodart Bamix was die voor de oprichting zorgde. Dit gebeurde in Metten in Zwitserland, al vond de productie in eerste instantie plaats door ESGE AG. In de loop der tijd is Bamix een krachtig merk geworden, dat vandaag de dag staat voor pure kwaliteit.

In de loop der jaren is het ontwerp van de Bamix staafmixer verder verfijnd, zonder dat de kracht verloren is gegaan. Dat betekent dat de machine 200W aan vermogen gebruikt om zonder enig probleem allerlei ingrediënten te bewerken, zodat ze geschikt zijn voor in de verschillende heerlijke gerechten. 

Om daar goed mee te kunnen werken heeft de Bamix staafmixer bovendien standaard 3 hulpstukken. Met die hulpstukken is het mogelijk de staafmixer haast tot een keukenmachine te transformeren, bijvoorbeeld omdat er eiwitten mee te kloppen zijn en u er noten mee kunt malen. 

Online Bamix staafmixer kopen

Een Bamix staafmixer kopen en daarmee gebruik maken van de best mogelijke kwaliteit voor in de keuken? Er zijn verschillende modellen beschikbaar, gewoon online bij ons in de shop. We zorgen er met de Bamix staafmixer en de andere hoogwaardige keukenapparaten voor dat u in de keuken als een ware chef aan de slag kunt, om heerlijke gerechten op tafel te zetten.

Meer weten over de Bamix staafmixer of een van de andere apparaten bij ons uit het uitgebreide assortiment? Neem contact op, dan vertellen we u er graag meer over. 

dit bericht is geschreven door Patrick Wessels van Wessels Teksten