• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Medewerkers delen hun favoriete koffierecepten met de Nivona koffiemachines

Medewerkers delen hun favoriete koffierecepten met de Nivona koffiemachines
Geplaatst op 20-01-2017

Cappuccino uit de CafeRomatica

Anita maakt gebruik van de CafeRomatica 1030 en maakt daar het liefst een cappuccino mee. Ze kiest voor een intens aromaprofiel en een ‘normale’ temperatuur voor zowel het melkschuim als de koffie. Ze houdt vooral van de donkere branding en de aangename bittere smaak in het koffierecept. Het melkschuim heeft aan de andere kant juist een licht zoete smaak, waardoor er een bijzonder contrast ontstaat in de koffie.

Het is een goed voorbeeld van de bijzondere recepten die er mogelijk zijn met de Nivona koffiemachines, door de instellingen aan te passen aan de eigen wensen. Anita geeft erbij aan dat ze een bijzondere mix creëert, waardoor het niet eens nodig is om te roeren. 

Latte Macchiato van Kim

Ook Kim heeft een lievelingsrecept met de Nivona koffiemachines, zij houdt ervan om een latte macchiato te maken. Ze zorgt met de CafeRomatica 788 naar eigen zeggen voor melkschuim die simpelweg niet te verslaan is. Ze gebruikt magere melk, vooral omdat daar minder eiwitten inzitten. Dit bepaalt volgens haar de kwaliteit van het melkschuim, waar de Nivona koffiemachines vervolgens op een uitstekende manier mee aan de slag gaan.

Espresso uit de 1030 Nivona koffiemachines

Tenslotte deelt ook Peter zijn lievelingsrecept. Hij houdt van een goede 40ml espresso, waarmee hij zorgt voor een intense smaak op een hoge temperatuur. Hij drinkt per dag 3 - 5 espresso’s en zou niet anders meer willen dan de koffie uit zijn CafeRomatica 1030. 

Het geeft goed aan dat de Nivona koffiemachines in staat zijn om verschillende koffierecepten te bereiden, afhankelijk van waar de gebruiker van houdt. Het is mogelijk om een sterke espresso op hoge temperatuur te zetten, net als een latte macchiato die dankzij het melkschuim wat sneller af zal koelen en vervolgens een zachte beleving in de mond vormt.

Een Nivona koffiemachine kopen? We zorgen bij Surprise Kookgerei voor een breed assortiment van volautomaat koffiemachines, op basis van de hoogst mogelijke kwaliteit. Het zijn stille en luxe volautomaten die zorgen voor een heerlijke kop koffie, waarvan het iedere keer genieten is.