• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

AMT pannen: de Duitse horeca is ervan overtuigd

AMT pannen: de Duitse horeca is ervan overtuigd
Geplaatst op 25-01-2017

Het bedrijf produceerde altijd al voor Audi, BMW en Mercedes en besloot zich op dezelfde hoogwaardige manier op de wereld voor koks en de brede horeca te gaan werken. Het resultaat is de uitverkiezing tot beste pan ter wereld, door de VKD. Dat is de grootste Duitse associatie van chefkoks en weet daardoor waar ze het over heeft. 

Sterke en veilige antikleef-laag

AMT pannen werkt doorlopend aan de beste pan ter wereld. Dat is niet zomaar een uitspraak van het bedrijf zelf, het is waar ze voor staan. Ze wonnen mede daardoor in 2016 de German Brand Award, die aangeeft dat het merk op de juiste weg is.

Die beste pan ter wereld moet natuurlijk een geweldige anti-aanbaklaag hebben, vandaar dat het merk daar veel tijd en moeite in steekt. AMT pannen is er met de huidige generatie in geslaagd een zeer sterke en veilige laag te ontwikkelen, die aanbranden haast onmogelijk maakt. Vandaar dat de horeca in Duitsland er graag mee werkt en dat ook steeds meer van de pannen hun weg naar Nederland weten te vinden. 

Pannen van gietaluminium

De pannen van AMT zijn gemaakt van gietaluminium. Op die manier zorgen ze voor de bekende kracht, robuustheid en duurzaamheid zoals we die kennen van gietijzer, terwijl de pannen aan de andere kant niet het ondraaglijke gewicht hebben. Dat is prettig in de horeca waar de pannen vaak snel van hand tot hand gaan, maar maakt ook het koken thuis een stuk minder ingewikkeld. Het is dankzij het gietaluminium van AMT niet langer nodig om een extra zware pan naar tafel te tillen, in plaats daarvan kan die gewoon in één hand mee om daar de verschillende borden vol te scheppen.

Met of zonder magnetische bodem

Uiteraard zijn de AMT pannen geschikt voor diverse warmtebronnen, zoals gas en inductie. Het bedrijf hanteert daarvoor twee verschillende productlijnen. De ene productlijn heeft een magnetische bodem en is daarmee geschikt voor inductie. De andere lijn heeft die magnetische bodem niet, waardoor die gebruikt kan worden op gas en op een keramische kookplaat.

De AMT pannen kunt u eenvoudig online kopen, wij zorgen voor een breed assortiment van AMT. We zorgen er met de online aanbiedingen voor dat ’s werelds beste pan voor een aantrekkelijke prijs beschikbaar is, die in relatie staat tot de zeer hoge kwaliteit van de gebruikte materialen. 

dit bericht is geschreven door Patrick Wessels van Wessels Teksten