• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Een blender kopen

De blender
Geplaatst op 07-07-2016

Het kopen van een blender hebben we misschien allemaal weleens overwogen. Je vraagt jezelf alleen af of je er wel echt gebruik van gaat maken. Wat kan je nu eigenlijk met een blender?

Smoothies maken met een blender.

Met een blender in huis kan je gezonder gaan leven. Ineens zet je de lekkerste smoothies op tafel. Iedereen in het gezin wil wel eens zo'n verse smoothie proberen. Het internet staat vol met recepten voor het maken van je eigen smoothie. Je kan hierbij ingrediënten gebruiken zoals vruchten en bladgroentes. Een blender kopen voor een gezonde levensstijl is voor vele de reden om er één in huis te halen. 

Maak de lekkerste soep binnen een kwartier.

Ingrediënten snijden, laten koken en vervolgens met een staafmixer nog een aantal minuten doorroeren. Het koken van soep kost vaak veel tijd en dit is voor veel Nederlanders een reden om een blik te halen. Helaas is een blik lang niet zo gezond als een soep met verse groenten. Met de beste blender zet je binnen een kwartier al een heerlijke soep op tafel. Meng en snij de ingrediënten met de blender en warm de soep op. Binnen vijftien minuten kan je al genieten van heerlijke zelfgemaakte soep.

Bespaar tijd met een blender kopen.

De beste blender zorgt al snel voor de heerlijkste maaltijd binnen een handomdraai. Verse smoothies maken kost met een staafmixer, of enkel met de hand, veel meer tijd. Als je een blender in huis haalt kan je binnen een paar minuten een lekkere smoothie op de ontbijttafel zetten. Je kan nu zelfs doordeweeks drankjes maken, terwijl je hier wellicht in eerste instantie geen tijd voor had vanwege bijvoorbeeld een drukke baan. 

De voordelen van een blender vs een staafmixer.

Je kan natuurlijk kiezen voor een blender, maar ook voor een staafmixer. Maar wat is nu het voordeel van een blender? Het voordeel van een blender is dat je veel beter met vloeistoffen kan werken. Het maken van een smoothie is bijvoorbeeld een heel gedoe met een staafmixer. In een blender voeg je direct vloeistoffen en fruit toe en je bent klaar. Bij een staafmixer gaat dit allemaal wat lastiger. Het grootste voordeel is misschien wel dat je niet zo'n rotzooi krijgt van een blender. Als je een staafmixer gebruikt om bijvoorbeeld soep in de pan te pureren, dan zitten de spetters al snel tegen het plafond. Bij een blender heb je dit probleem absoluut niet. Natuurlijk heeft de staafmixer ook zijn voordelen, maar voor veel bereidingen is het veel slimmer om een blender in huis te halen.

Bekijk ons aanbod of bezoek onze winkel in Roosendaal