• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Heel Holland bakt graag met de juiste bakvormen

Heel Holland bakt graag met de juiste bakvormen
Geplaatst op 19-08-2019

Zelf appeltaart, muffins of andere baksels bakken is vaak lekkerder en geeft ons ook grote voldoening. Tevens zijn de mogelijkheden haast onbeperkt voor meer of minder ervaren mensen die in het gelukkige bezit zijn van een oven en een bakvorm, zoals een springbakvorm voor taarten, een muffinbakvorm voor muffins of een cakebakvorm voor cake. Bekijk hier onze gehele collectie bakvormen.

Heel Holland bakt

Door vele kookprogramma's op tv, zoals "MasterChef", "Over de kook" en "Heel Holland Bakt" wordt de laatste jaren in Nederland massaal gebakken. Veel bakliefhebbers hebben dan ook meer dan drie bakvormen in bezit. Met de bakvorm collectie van Chicago Metallic, Ibili, Westmark en Zenker, die verkrijgbaar zijn bij Surprise Kookgerei, wordt het bakken extra fijn.

Voorkeuren in bakvormen

Natuurlijk zijn de voorkeuren in bakvormen voor iedereen anders. Wordt er grote zoete of hartige taarten gebakken dan is het fijn om een springvorm, quichevorm en een ronde, vierkante of rechthoekige bakvorm in huis te hebben. Voor kleine gebakjes bakt men vaak in de mini cakevorm, muffinvorm en taartvorm. Bij het bakken van brood is een broodbakvorm, een stokbroodvorm en een bakplaat zeker een must. Met de speciale bakvormen, zoals Popover cakevorm, Madeleine bakvorm en Surprise muffinvorm, wordt het thuisbakken extra bijzonder en verrassend lekker!