• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Scanpan Stratanium "Nonstick without compromise"

Scanpan Stratanium "Nonstick without compromise"
Geplaatst op 12-12-2019

Stratanium voordelen

  • PRESTATIES: Anti-aanbaklaag die schroeit en stolt.
  • GEZONDER KOKEN: Anti-aanbak voor gezonder koken zonder olie. Veilig en duurzaam.
  • DUURZAAMHEID: anti-aanbak die vaatwasmachinebestendig en metaalbestendig is. Gebouwd om te blijven bestaan.

De nieuwe non-stick van SCANPAN

Alweer een doorbraak

Met de introductie van de nieuwe Stratanium-coating doorbreekt SCANPAN opnieuw de grenzen van wat een antikleefoppervlak kan doen. Het bedrijf is erin geslaagd om een ​​oppervlaktecoating te ontwikkelen die antikleefeigenschappen, duurzaamheid en unieke frituureigenschappen combineert.

Met Stratanium hoeft u bijvoorbeeld niet langer vet te gebruiken om te frituren, zelfs niet om de juiste frituurkorst te bereiken. Dit betekent dat Stratanium niet alleen bijdraagt ​​aan een gezondere levensstijl, maar u kunt ook uw gerechten frituren als een professional.

Tijdens het grondige ontwikkelingsproces dat meer dan 2 jaar heeft geduurd, is de Stratanium-coating onderworpen aan een uitgebreide hoeveelheid testen. Deze hebben bewezen dat er drie goede redenen zijn waarom u een antikleefpan of steelpan met een Stratanium-coating zou moeten kiezen:

  1. De frituureigenschappen zijn uitstekend en uw vlees wordt perfect bruin.
  2. Je kunt voedsel frituren zonder vetten, wat gezondere maaltijden betekent.
  3. Zowel de sterkte als de afgifte van voedsel zijn verbeterd met ten minste 30% in vergelijking met de beste antiaanbaklagen op de markt tot nu toe.

Met Stratanium hoeft u zich geen zorgen meer te maken over welke gebruiksvoorwerpen u gebruikt; de solide coating ondersteunt het gebruik van metalen gereedschappen. En schoonmaken is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Goed beter Best

Gedurende de 60-jarige geschiedenis van SCANPAN heeft het bedrijf zich voornamelijk gericht op het opvallen van onze Deens geproduceerde braadpannen en pannen in de markt. We gebruiken tal van middelen om ons unieke vakmanschap te ontwikkelen, waarbij elke individuele koekenpan met de hand gegoten wordt in gerecycled aluminium met behulp van high-tech gepatenteerde technologieën, waardoor SCANPAN's anti-aanbaklaag over de hele wereld beroemd wordt.

We hebben in de loop der jaren grote vooruitgang geboekt en nieuwe normen vastgesteld voor duurzame productie , het gebruik van gerecycled aluminium en op antikleefoppervlakken. Daarom is SCANPAN de voorkeursleverancier voor een aantal bekende chef-koks over de hele wereld.

Onze nieuwe antiaanbaklaag, Stratanium, is het nieuwste resultaat van SCANPAN's constante zoektocht naar verbetering en nieuwe technologie om het onmogelijke mogelijk te maken: om de duurzaamheid en voedselafgifte met meer dan 30% te verhogen .

Stratanium_layers_UKbuitengewone prestatie

Een unieke coating

De belangrijkste kenmerken van Stratanium zijn meerdere lagen anti-aanbaklaag, inclusief kleine en grote, harde deeltjes die in elkaar grijpen met thermisch gespoten lagen om de anti-aanbaklaag te versterken.

Op deze manier gelaagd maakt het mogelijk om de totale dikte te vergroten en een 30% beter non-stick effect te krijgen; 30% verhoogde taaiheid en duurzaamheid; terwijl ook de non-stick slijtage en de totale levensduur met 30% worden verbeterd.

Het resultaat van deze unieke gelaagde combinatie biedt uitstekende kookprestaties.

Klik hier en bekijk de collectie

 

 

 

 

 

Als Deense fabrikant van kookgerei met anti-aanbaklaag, staan we onder strikt toezicht en moeten we de
EU-voorschriften volgen. We kunnen er zeker van zijn dat onze anti-aanbaklagen Stratanium' and Stratanium+" geen gevaarlijke of verboden stoffen bevatten.
We streven ernaar om alleen hoogwaardige componenten te gebruiken, van hoogwaardige fabrikanten, geproduceerd volgens de hoogste normen op aarde. Ook onze leverancier van de coating is Europees. SCANPAN gebruikt de veilige stof PTFE. Er zit geen PFOA of GEN-X in onze producten, noch zullen de producten gevaarlijke of verboden stoffen afgeven. PFAS, is een grote groep van ca. 5.000 verschillende stoffen. PTFE valt binnen deze categorie.
De WereIdgezondheidsorganisatie (WHO), de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid ( EFSA) en de
Amerikaanse Food and Drugs Administration (FDA) hebben allemaal bevestigd dat PTFE veilig is en geen enkel gezondheidsrisico inhoudt.