• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Cuitisan, rvs voedselcontainers die in de magnetron kunnen

Cuitisan, de enige rvs voedselcontainer voor in de magnetron
Geplaatst op 30-03-2021

Cuitisan is een revolutionair merk wat rvs containers maakt die ook in de magnetron kunnen.

Cuitisan is een revolutionair merk dat alleen hoogwaardige materialen gebruikt voor zijn roestvrijstalen producten. De containers zijn licht, luchtdicht, gemakkelijk schoon te maken en ook nog eens extreem bestendig en hebben een breed temperatuurbereik (van -40 ° C tot 400 ° C). de producten zijn geschikt voor vriezer, koelkast, magnetron * en oven * (* zonder deksel).

Het materiaal bestaat uit Cromosteel (Legering van chroom en koper, waardoor het bijzonder goed bestand is tegen roest en bacteriën.)en is roestvrij, niet giftig en vrij van Bisfenol A (BPA)

Warmtetransmissie door microgolven

De Innovatieve cromosteel behuizing van Cuitisan is in tegenstelling tot de gebruikelijke manier van een gewone microgolfoven waarbij microgolven penetratie gebruikt wordt en direct het voedsel aanraakt, het werkt rechtstreeks samen met microgolven om warmte op de behuizing te verzamelen en warmte over te brengen naar de inhoud.

2021-03-30

Interactie magnetron en vocht

Het algemene principe van microgolven komt rechtstreeks in voedsel terecht en genereert daarbij warmte en verdampt vocht met enorme trillingen. Cuitisan houdt echter vocht vast door het voedsel warm te maken met accumulatie van warmte aan het product, in tegenstelling tot gewone microgolven.

2021-03-30 (1)

Belangrijkste kenmerken van de Cuitisan voedselcontainers

Opslag van Magnetron tot vriezer

Met hun hoge hitte- en koudebestendigheid kunnen CUITISAN-containers worden gebruikt in -40 ° C tot 120 ° C, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in de vaatwasser, onderdompeling in heet water voor desinfectie en in de vriezer. Ze kunnen ook in de oven worden gebruikt na het verwijderen van het deksel.

CUITISAN luchtdichte containers met CROMOSTEEL

CROMOSTEEL is een samengesteld woord uit het Italiaans, cromo en het Engelse woord 'staal'. Gebruikt in CUITISAN-producten, bestaat het voor meer dan 18% uit chroom, en dat is de reden waarom CUITISAN-producten ondanks dagelijks gebruik zelden roesten.

Siliconen ontwerp voor verbeterde luchtdichtheid

Cuitisan gebruikt Premium Platinum Silicone op het deksel, een verbinding om de luchtdichtheid te verbeteren, voedsel veiliger en frisser te houden.

Servies, de keuze voor een eenvoudigere levensstijl

Flora is ontwikkeld voor meer dan alleen opslag - gebruik het ook op tafel. Dit voorkomt het ongemak van meer vaatwerk.

Bekijk hier ons aanbod Cuitisan