• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Ontdek de Nivona 8000-serie: De Toekomst van Koffiegenot

Ontdek de Nivona 8000-serie: De Toekomst van Koffiegenot
Geplaatst op 05-09-2023

**Ontdek de Nivona 8000-serie: De Toekomst van Koffiegenot**

In de wereld van volautomatische koffiemachines is de Nivona 8000-serie een ware revolutie. Deze twee nieuwe modellen belichamen bijna twee decennia aan ontwikkeling en technologische vooruitgang van NIVONA. Met een gloednieuwe zetgroep aan boord, bieden ze ongeëvenaarde efficiëntie bij het bereiden van koffie, espresso, cappuccino en andere heerlijke recepten, allemaal verpakt in een elegant design.

**Geavanceerde Zetgroep voor Perfectie** Nivona nieuwe zetgroep

De toekomst van de volautomatische koffiemachine wordt met de 8000-serie naar nieuwe hoogten gebracht. Deze serie introduceert een geheel nieuwe zetgroep, ontworpen om het interieur van de machine schoner dan ooit te houden en het koffiegenot naar ongekende niveaus te tillen. Dankzij het nieuwe harmonische aromaprofiel, zetten deze modellen koffie met een uitgebalanceerde smaak, ongeacht de gebruikte koffiebonen. Bovendien erven ze veel features van de befaamde NIVONA aromatechnologie, waardoor je van koffie kunt genieten zoals jij dat wilt.

**Een Samensmelting van Vorm en Functie**

De NIVONA 8000-serie is niet alleen de toekomst van koffiegenot, maar ook van design. In samenwerking met FORMATE / STUDIO hebben de ontwerpers een tijdloos uiterlijk gecreëerd voor deze volautomatische koffiemachines. Laat je meenemen op een bijzondere reis terwijl je geniet van het nieuwe niveau van koffiegenot.

**Wat Maakt de 8000-serie Uniek?**

- **RomaticaPlus Zetgroep:** Deze serie bevat onze meest geavanceerde zetgroep, RomaticaPlus, wat zorgt voor nog meer efficiëntie en extractie bij het zetten van koffie.

- **Netheid:** Het interieur van deze machines is nog nooit zo schoon geweest, dankzij de nieuwste technologieën.

- **Aroma Balance Systeem:** Met vijf aromaprofielen bieden ze meer mogelijkheden dan ooit om van je koffie te genieten.

- **Modern Design:** De elegante uitloop en strakke lijnen maken deze machines een aanwinst voor elke keuken.

**De Schoonheid van Binnen en Buiten**

Onze toegewijde medewerkers streefden ernaar volautomatische koffiemachines te verbeteren op alle fronten: koffiegenot, schoonmaak en service. Hun inspanningen resulteerden in een nieuwe zetgroep die is ontworpen om de meer dan 800 verschillende smaken van koffie optimaal te benutten. Het nieuwe bedieningsconcept is intuïtief en gemakkelijk te begrijpen, met duidelijke vormen die het technische aspect van deze machines aanvullen.

**Het Aroma Balance Systeem**

Bij NIVONA draait alles om smaak en de vrijheid om te kiezen. De technologie moet niet dicteren hoe je van je koffie geniet, maar juist de mogelijkheden ervan vergroten. Of je nu een cappuccino, espresso of een snelle ochtendkoffie wilt, met het Aroma Balance Systeem heb je directe invloed op het brouwproces. De nieuwe zetgroep van de 8000-serie breidt deze mogelijkheden verder uit.

**Technische Specificaties**

- Pompdruk: 15 bar
- Voltage: 230 V
- Vermogen: 1455 W
- ECO-Modus beschikbaar
- Instelbare maalgraad
- Instelbaar koffievolume (ca. 20 ml - 240 ml)
- Poedercompartiment voor voorgemalen koffie
- Handig kabelcompartiment
- Uitneembare zetgroep voor eenvoudige reiniging
- Filtervervangingsindicator
- Waterhardheid instelbaar (4 standen)
- Automatische onderhoudsprogramma's voor ontkalken en reinigen
- Hoogwaardig RVS conisch maalwerk

**Ontdek Jouw Perfecte Kopje Koffie**

Met 5 instelbare aromaprofielen, 5 koffiesterkten, 3 koffietemperaturen en 9 persoonlijke "mijn koffie" instellingen, biedt de Nivona 8000-serie een ongeëvenaarde vrijheid om je koffie aan te passen aan jouw voorkeuren. Of je nu geniet van een enkele kop koffie of een heerlijke cappuccino, deze machines staan garant voor een perfecte kop koffie, elke keer weer.

**Conclusie**

De Nivona 8000-serie vertegenwoordigt de toekomst van koffiegenot. Met geavanceerde technologie, ongekende smaakmogelijkheden en een tijdloos design, brengen deze volautomatische koffiemachines je koffie-ervaring naar nieuwe hoogten. Maak kennis met de 8000-serie en laat je meenemen op een reis vol perfecte kopjes koffie.

**Afmetingen**

- Breedte x Hoogte x Diepte: 24 cm x 34 cm x 48 cm

Kortom, de Nivona 8000-serie is niet alleen een koffiemachine, maar een kunstwerk voor koffieliefhebbers. Met geavanceerde technologie, maatwerkopties en een prachtig ontwerp, zal het je koffiegenot naar een hoger niveau tillen. Proef de toekomst van koffie met Nivona.

Nivona 8000 serie