• 21 dagen retourrecht
  • Geen bezorgkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Foodsaver vacumeer apparaat kopen? Gratis bezorgd

Foodsaver

Het Amerikaanse FoodSaver is al jaren marktleider in vacumeerapparaten, vacuümverpakkingen en accessoires. Met FoodSaver kunt u etenswaren, zonder conserveringsmiddelen, niet alleen veel langer vers houden maar ook marineren en ‘sous vide’ koken.

FoodSaver: voedsel veilig bewaren

Zeg maar vaarwel tegen de bewaardozen, die u in allerlei maten en soorten in de kast heeft staan: ze nemen niet alleen veel opslagruimte in beslag, vaak sluiten ze door het vele gebruik niet goed meer af, waardoor ze uw voedsel niet meer adequaat beschermen en bewaren.

Het FoodSaver-concept is eenvoudig: door lucht te onttrekken aan de omgeving van voedsel, blijft het voedsel tot 5 keer langer vers en smakelijk, zonder dat u er conserveringsmiddelen aan toe moet voegen. FoodSaver kunt u gebruiken voor rauwe ingrediënten maar ook bereid voedsel. FoodSaver verpakt het voedsel en trekt het tegelijkertijd vacuüm. Het vacuüm verpakte voedsel neemt in koelkast en vriezer weinig plaats in.

Speciaal voor in de voorraadkast heeft FoodSaver handige bewaarbussen ontwikkeld, waarmee ook droge producten, zoals bloem, pasta, ontbijtgranen, chips, snacks en koekjes luchtdicht verpakt worden. De producten blijven gegarandeerd smaakvol en vers. Ook vloeistoffen zoals wijn, oliën of likeur kunt u langer smaakvol bewaren dankzij de herbruikbare FoodSaver flessenstoppen, die op de meeste standaardflessen passen.

Ook marineren en koken met FoodSaver

De vacuümzakken van FoodSaver, die u zowel los als op rol kunt kopen, kunt u ook voor opwarmen in de pan of in de magnetron gebruiken. Omdat ze zo sterk zijn, kunt u ze onder de kraan reinigen en nadien opnieuw gebruiken. En met de FoodSaver Quick Marinator kunt u gemarineerd voedsel in ongeveer 12 minuten mals en smaakvol te bereiden.

Met FoodSaver kunt u thuis zelfs sous-vide koken. Deze kooktechniek, die momenteel erg populair is in toprestaurants over de hele wereld, zorgt ervoor dat vlees, vis, gevogelte en groenten sappig en mals blijven én optimaal hun smaak behouden tijdens het kookproces. Door het voedsel vacuüm te verpakken en nadien in een stoomoven of warmwaterbad te bereiden, is er geen smaakverlies en heeft u veel minder extra smaakstoffen nodig om een lekkere en gezonde maaltijd te serveren.

Besparen met FoodSaver

Uw investering in een FoodSaver vacumeerapparaat levert u meteen tijd, geld én plezier op. U kunt zorgeloos voedsel in voordelige grootverpakkingen kopen of uw favoriete seizoensproducten massaal inslaan. U weet immers toch dat u voedsel met de FoodSaver lange tijd kunt bewaren, zonder risico op smaakverlies of bederf!

De herbruikbare FoodSaver zakken en rollen zijn in verschillende maten verkrijgbaar, groot en klein. Heeft u een restje? Verspilling is verleden tijd! Hoe klein ook, vacuüm trekken en bewaren… het komt altijd wel weer van pas. Heeft u tijdens de week (te) weinig tijd om uitgebreid te koken? U kunt ook maaltijden een week of zelfs een maand vooruit bereiden. Eenvoudigweg in porties verdelen en met de FoodSaver vacumeren. Met de FoodSaver heeft u altijd iets lekkers achter de hand!

FoodSaver bij Surprise Kookgerei

Surprise Kookgerei is geautoriseerd dealer van FoodSaver. U bent hiermee verzekerd dat alle FoodSaver producten, aangekocht bij Surprise Kookgerei, binnen de service en garantie van FoodSaver vallen.

Bij Surprise Kookgerei kunt u zowel online als in de winkel te Roosendaal terecht voor een uitgebreid aanbod FoodSaver-producten,  inclusief alle toebehoren zoals vacuümzakken, vacuümrollen, bewaardozen en bussen verkrijgbaar.