• 21 dagen retourrecht
  • NL Gratis verzonden
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Magimix keukenmachine 3200 XL

Magimix Compact 3200 XL

Met de keukenmachine Magimix 3200 XL heeft u in een handomdraai alle voorbereidingen voor het koken gedaan. U kunt met deze keukenmachine zowel hakken, snijden, mengen, pureren, kloppen als raspen. De keukenmachine Magimix 3200 XL kan zowel voor koud als warm voedsel worden gebruikt. Maak bijvoorbeeld snel een smoothie met vers fruit voordat u naar uw werk gaat of hak groenten fijn voor het avondeten. Deze keukenmachine is multifunctioneel en wordt geleverd met veel accessoires zoals:

•    Een 2 mm en een 4 mm raspschijf en plakjesschijf
•    2 Stalen messen en een deegmes
•    Een eiwitklopper en een handig receptenboek

Ook het mengen van een beslag gaat zonder problemen. U heeft nooit meer vieze handen! Een groot pluspunt is dan ook de hoeveelheid mengkommen. U hoeft niet steeds de kom schoon te maken bij meerdere handelingen, maar u plaatst gewoon een schone kom terug.

De verschillende mengkommen van de keukenmachine Magimix 3200 XL

De meegeleverde mengkommen hebben verschillende inhoudsmaten, waardoor u ook grote en juist hele kleine hoeveelheden voedsel kunt bereiden. Denk voor sauzen bijvoorbeeld aan de mini mengkom van 1,2 liter en voor een grote hoeveelheid beslag aan de kom met een inhoud van 2,6 liter. Via de vulschacht kunt u ook tijdens het gebruik voedsel toevoegen. De keukenmachine Magimix 3200 XL is gemakkelijk te bedienen en alle onderdelen zijn gemaakt van BPA-vrij kunststof. De inductiemotor heeft een vermogen van 650 Watt en u krijgt maar liefst 30 jaar garantie op deze foodprocessor. U kunt kiezen uit de kleuren hoogglans chroom en zilvergrijs

Lees meer Lees minder

Op dit moment staan er geen producten online in deze categorie, gebruik een andere zoekterm of neem contact met ons op!