• 21 dagen retourrecht
  • NL Gratis verzonden
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Kitchenaid mixer kopen?

Kitchenaid standmixer

Kitchenaid is al sinds 1886 actief als producent van mooi ontworpen, technologisch geavanceerde en gebruiksvriendelijke keukenapparaten. Een van de pronkstukken van hun uitgebreide collectie is de mixer. Deze is niet alleen prachtig om naar te kijken, maar staat ook bekend om zijn fantastische prestaties. In ons assortiment vindt u drie varianten van de mixer. Deze verschillen in formaat en prijs, maar zijn allemaal van de hoogste kwaliteit. Bovendien zijn ze alle drie voorzien van een flinke hoeveelheid accessoires, waardoor u de meest uiteenlopende soorten deeg soepel en luchtig kunt maken.

Verschillende soorten mixers

Is koken voor u een liefhebberij, die u graag thuis uitvoert en kookt u vaak voor uw eigen gezin of andere kleine gezelschappen? Dan is de mini KSM3311 de juiste keuze voor u. Deze is 25% lichter en 20% kleiner dan andere Kitchenaid mixers, maar heeft een indrukwekkend vermogen en een mengkom van 3,3 liter. Kookt u vaak voor grotere groepen? Dan is de Artisan KSM175 uw ideale hulp in de keuken. Deze heeft een mengkom van 4,8 liter en een  sterkere motor dan de mini. Bent u professioneel kok of een ambitieuze amateur die zijn of haar kookkunsten graag op grote schaal vertoont? Dan kunt u het beste kiezen voor de Artisan KSM7580. Deze heeft een krachtige motor en een groter formaat. De mengkom heeft een inhoud van 6,9 liter! Bovendien is deze indrukwekkende mixer zeer zuinig in het gebruik en maakt deze verrassend weinig geluid tijdens het mixen. Alle varianten zijn verkrijgbaar in stijlvolle, sprekende kleuren. Wilt u naast uw Kitchenaid mixer iets flexibelere zijn dan kan een van de staafmixers u ook helpen.

Betrouwbare kwaliteit

Welke van de bovengenoemde Kitchenaid mixers u ook kiest, u bent verzekerd van de hoogste kwaliteit. Met een pick up and return garantie van maar liefst 5 jaar mag u rekenen op jarenlang onbezorgd kookplezier!

Lees meer Lees minder

Op dit moment staan er geen producten online in deze categorie, gebruik een andere zoekterm of neem contact met ons op!