• 21 dagen retourrecht
  • NL Gratis verzonden
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Espressions Koffiezetapparaat snelfilter

Op dit moment staan er geen producten online in deze categorie, gebruik een andere zoekterm of neem contact met ons op!

Espressions koffiezetter

Het onafhankelijke en toonaangevende testorgaan ECBC uit Oslo bekroonde de in de koffiewereld  met achting ontvangen Junior met het felbegeerde keurmerk: ‘’Optimale extractie vanwege de waterverdeling en doorlooptijd, gecombineerd met de perfecte temperatuur’’.

Hoe je de beste ter wereld wordt

- Hij bestaat écht: De perfecte temperatuur om de gewenste smaken en aroma’s uit koffiebonen los te weken en op te nemen in water. Dit komt nogal nauw. Junior weet deze temperatuur exact te bereiken en continu vast te houden.

- Koffiebonen kennen tijdens het zetproces een nauwkeurige prestatiecurve: te lang water door koffie laten lopen levert een zurige smaak op. Te kort contact leidt tot smakeloze koffie. Doordat de Junior met de 16 nauwkeurig ingepaste watergaatjes het water optimaal verdeelt over de gemalen koffiebonen is nergens in het filter sprake van een onevenredig (te lang of te kort) contact, en is het aromaresultaat continu optimaal. Druppel na druppel.

- Uniek: Junior kan een solo kop wereldkwaliteit filterkoffie zetten.

Ontwerper Hans De Gooijer: ‘’En kijk nou eens naar de kan, met exact de cognacglasvorm, voor een geweldige circulatie van de aroma’s. En dan het primaire, robuuste materiaal dat is gebruikt, en in sublieme vormen is gegoten in de 5 jaar durende zoektocht naar perfectie.. Er komt zó veel in samen.’’