• 21 dagen retourrecht
  • NL Gratis verzonden
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Slowcooker apparaten kopen

Op dit moment staan er geen producten online in deze categorie, gebruik een andere zoekterm of neem contact met ons op!

Slowcooker apparaten

Slowcooker apparaten kennen we ook wel als multicookers, dankzij de verschillende functionaliteiten waar je gebruik van kunt maken. Zoek je naar een Crockpot slowcooker of een model van Melissa? De hoogwaardige slowcookers laten zich eenvoudig instellen aan de hand van de voorgeprogrammeerde functies, om voedingsmiddelen te koken of die op de gewenste temperatuur te houden.

Rijst en andere ingrediënten koken

De slowcooker apparaten voor in de keuken zijn geschikt voor verschillende ingrediënten. Wil je rijst koken of ervoor zorgen dat je bepaalde groenten langzaam op temperatuur kunt brengen? De slowcookers zijn daar uitstekend voor geschikt, zodat de voedingsstoffen hierin optimaal behouden blijven en je zorgt voor een gezonde maaltijd.

Online slowcooker bestellen

Je kunt de slowcookers eenvoudig online bestellen. Wil je gebruik maken van de rode slowcooker apparaten van KitchenAid, gaat je voorkeur uit naar een amandelwitte of juist een zwarte of grijze kleur? Blader er op je gemak doorheen. Je kunt de slowcookers eenvoudig online bestellen, wij gaan daar voor je mee aan de slag en zorgen ervoor dat je er binnenkort de beschikking over hebt om een heerlijk gerecht te bereiden.

  • Een slow cooker: slechts een hype of een must-have?

    Geplaatst op 26-08-2016

    Een slow cooker mag volgens de foodbloggers van dit moment natuurlijk niet ontbreken in de kast, maar is het inderdaad zo’n belangrijke must-have? Wat is een slow cooker, hoe werkt een dergelijk apparaat en wat zijn daar de voor- en nadelen van? We zetten voor u op een rij of u de slow cooker daadwerkelijk nodig heeft, of dat het voldoende is om de hype even over te laten waaien en daar de hippe koks van dit moment mee te laten spelen.