• 21 dagen retourrecht
  • NL Gratis verzonden
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Wafelijzer

De lekkerste wafels maak je met een wafelijzer

Als je wafels bakt, kun je eigenlijk niet zonder een wafelijzer. Wafelijzers zijn er in vele soorten en maten. Toch werken ze uiteindelijk allemaal volgens hetzelfde principe: twee hete ijzers waar tussen de wafels gegaard kunnen worden. Het enige wat jij hoeft te doen is een beslag maken en dit in de wafelvorm gieten. Het wafelijzer doet de rest. Het kenmerk van een goed wafelijzer is dat het heet genoeg wordt om de wafel in te bakken maar niet zo heet dat de wafel verbrandt.

Verschillende soorten wafels

In onze webshop verkopen we wafelijzers van kwaliteitsmerken. Dit betekent dat je met elk van deze ijzers de heerlijkste wafels kunt bakken. Welk wafelijzer je kiest is afhankelijk van je persoonlijke wensen. Om te beginnen met betrekking tot het soort wafel dat je in het wafelijzer wilt bakken.  Zo zijn er wafelijzers voor de bekende dikke Brusselse wafels, maar ook ijzers voor dunne ‘kniepertjes’ of hartwafels.

Een wafelijzer verwisselbare platen

Naast de ‘gewone’ wafelijzers zijn er ook wafelijzers waarmee je meer kunt dan alleen wafels bakken. Dit zijn wafelijzers met zogenaamde verwisselbare platen. In de webshop vind je hier meerdere voorbeelden van.

Lees meer Lees minder

Op dit moment staan er geen producten online in deze categorie, gebruik een andere zoekterm of neem contact met ons op!