• 21 dagen retourrecht
  • NL Gratis verzonden
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Alessi waterkoker

Een Alessi waterkoker – topdesign in uw keuken!

Met een Alessi waterkoker voegt u een stuk topdesign toe aan uw keuken. De drie verschillende soorten waterkokers van dit beroemde merk die Surprise kookgerei in het assortiment heeft, zijn allemaal tot stand gekomen in samenwerking met bekende ontwerpers. U kunt kiezen uit de strakke, minimalistische stijl van Wiel Arets, of de speelse en cartooneske vormgeving van Michael Graves. Ze zijn verkrijgbaar in strakke en robuuste materialen zoals RVS en stevige kunststof in smaakvolle kleuren. Maar natuurlijk speelt bij deze kwalitatief hoogwaardige en oogstrelende Alessi waterkokers functionaliteit ook een grote rol. Dankzij hun indrukwekkende vermogen zullen deze apparaten het water voor uw kopje koffie, thee of soep snel aan de kook brengen. U heeft de keuze uit drie varianten, die verschillen in uiterlijk, prijs, vermogen en inhoud.

Een stijlvolle Alessi waterkoker ontworpen door Wiel Arets

2 van de 3 Alessi waterkokers in het assortiment van Surprise kookgerei zijn ontworpen door de Nederlander Wiel Arets, die onder andere beroemd is geworden als architect, bouwkundig theoreticus, stedenbouwkundige en industrieel ontwerper. Zijn Alessi Hot.it waterkokers hebben een zeer strak en minimalistisch ontwerp. Het kleinste model heeft een inhoud van 0,8 liter en een vermogen van 2300 watt. Het grotere exemplaar kan 1,4 liter in een mum van tijd aan de kook brengen, dankzij zijn vermogen van 2400 watt.

De speelse Alessi waterkoker van Michael Graves

De waterkoker die ontworpen is door Michael Graves werd al in 1985 geïntroduceerd. Het speelse ontwerp met het sierlijke vogeltje op de tuit was toen al zeer populair en valt ook vandaag de dag nog in de smaak. De stijl kan nog het beste worden omschreven als een mix tussen Art Deco, pop art en cartoons. Deze waterkoker heeft een inhoud van 1,5 liter en een vermogen van 2000 watt.

Lees meer Lees minder

Op dit moment staan er geen producten online in deze categorie, gebruik een andere zoekterm of neem contact met ons op!