• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

IJsblokjes

IJsblokjes maken op allerlei manieren

In de zomer gaat er niets boven een groot glas fris met ijsblokjes. Maar ook de rest van het jaar gebruiken we regelmatig ijsblokjes. Bijvoorbeeld voor het maken en koelen van cocktails. Maar ook het serveren van de bekende ‘Whisky on the Rocks’ gaat niet zonder enkele ijsblokjes. Er zijn vele manieren waarop je ijsklontjes kunt maken. In de webshop van Surprise Kookgerei heb je dan ook de keuze uit verschillende hulpmiddelen en apparaten. Van ijsblokjestrays tot ijsblokjesmachines, en alles wat daar tussenin zit.

Een ijsblokjestray

De bekendste en meest eenvoudige methode om ijsblokjes te maken is met behulp van een ijsblokjestray. In onze webshop vind je een dergelijke ijsblokjestray, maar mét een twist. De OXO Good Grips IJsblokjestray heeft namelijk een deksel. Dankzij de deksel is het mogelijk om enkele ijsblokjes uit de vorm te halen zonder dat meteen alle ijsblokjes eruit vallen.

Een ijsblokjesmachine

Wil je in hoog tempo grote hoeveelheden ijs kunnen produceren? Dan is een ijsblokjesmachine precies wat je nodig hebt. Neem bijvoorbeeld de Hostess IJsblokjesmachine. Deze machine bevat een tank die je met behulp van een bijbehorende gieter met water kunt vullen. Vervolgens zet je de machine aan. Binnen twintig minuten is het apparaat klaar en heb je een flinke voorraad ijsblokjes.

Een koud drankje zonder ijs

IJsklontjes maken je drankje heerlijk koel. Op den duur gaan ze echter wel smelten. En dan zorgen ze ervoor dat je drankje een beetje verwaterd. Bij Surprise Kookgerei vind je hiervoor een geweldige oplossing in de vorm van Contento Ice Cubes. Deze roestvrij stalen ijsblokjes kun je gewoon in de vriezer stoppen. Na enige tijd kun je ze er weer uithalen en bijvoorbeeld in een glas Whisky doen. Op die manier wordt de Whisky gekoeld zonder te verwateren.

Lees meer Lees minder

Op dit moment staan er geen producten online in deze categorie, gebruik een andere zoekterm of neem contact met ons op!