• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Xapron leren schorten

Xapron ontwerpt en produceert een lijn soepele leren schorten. Er zijn verschillende soepele ledersoorten en kleuren. De leren schorten zijn heel goed te gebruiken in de professionele horecakeuken of in de keuken thuis, tijdens de familie BBQ of tijdens het klussen. Ieder leren schort is handgemaakt en zeer soepel in het dragen.

De leren schorten van Xapron worden in Nederland door hun eigen design team ontworpen en in het eigen atelier in Waalwijk met de hand vervaardigd. Ze geven ze daarom een oranje wimpertje mee aan het etiket als herkenning en omdat ze trots zijn op dit Nederlandse product.

Prachtige stoere (of iets minder stoere) leren schorten in een soepel vallend rundsleder. Helemaal passend bij de trends van een 'industriële' look!

Xapron is het merk van Fredani Fashion uit Waalwijk. Fredani produceert bedrijfskleding en promotie kleding. Omdat het team van Fredani graag kookt en in de keuken staat, werd deze nieuwe lijn van leren schorten opgezet. De ontwerpen komen van het eigen design team en worden daarna op een ambachtelijke manier gemaakt in het eigen atelier in Waalwijk... Met de hand én met veel gevoel voor detail.

De leren schorten zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen zoals bijvoorbeeld Antiek, Prisma, Hermes en Kaaiman leer. Zo kies je de uitstraling die bij jou past. Heel handig voor achter het fornuis, tijdens de BBQ of bij andere klusjes in huis. 

De leren schorten worden altijd met een theedoek lus geleverd.

Uw eigen naam of logo op het label is mogelijk, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Lees meer Lees minder

Op dit moment staan er geen producten online in deze categorie, gebruik een andere zoekterm of neem contact met ons op!