• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal
Filters

Serie

Global NI Japanse messen

1-12 van 21
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
1-12 van 21
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48

Global NI messen

Global NI is de tweede generatie van Global messen (NI betekent 2 in de Japanse taal). De Global NI messen hebben alles wat je mag verwachten van het wereldmerk Global; vlijmscherpe snede, Cromova 18 staal en Globals ergonomisch gevormd heft. Wat onderscheidt Global NI met de Global "Classic" lijn.

  • Zwaarder lemmet met een langer heft
  • Een lemmetrug welke licht is afgrond voor meer comfort en betere controle

De Global NI messen zijn ook geslepen in een hoek van 15 graden, om te zorgen voor een extreem scherpe snede. Global NI serie onderscheidt zich door zijn eigentijdse Aziatische design.

Historie Global messen

Opgericht in 1954, werden we bij Yoshida Metal Industry (YOSHIKIN) geboren als een fabrikant van westers tafelgerei, een hoofdindustrie in de Tsubame - Sanjo-regio in de prefectuur Niigata. Met onze passie om "producten van hoge kwaliteit aan onze klanten te leveren" en onze flexibele creativiteit die optimaal gebruik maakt van inventiviteit, hebben we ernaar gestreefd technologieën te ontwikkelen om roestvrijstalen producten te verwerken sinds de dag van de oprichting. Een van de vruchten van deze inspanningen is ons trotse product van de serie "GLOBAL".

In de jaren vijftig van de vorige eeuw waren in Japan de meeste veelgebruikte kookmessen gemaakt van koolstofstaal, dat een schitterende scherpte had, maar goed onderhoud vergde om roesten te voorkomen. Bovendien moesten hun houten handvatten regelmatig worden vervangen vanwege bederf door het binnendringen van water.

Het was de oprichter van ons bedrijf Yuuzo Watanabe, die vastbesloten was om deze structurele problemen van traditionele messen op te lossen om een ​​hoogwaardig mes aan te bieden met een nieuwe stijl en gemakkelijk te hanteren voor klanten. Met zijn focus op de eigenschappen van roestvrij staal, dat nauwelijks verrot en eenvoudig te onderhouden is, produceerde Watanabe in 1960 met succes een roestvrijstalen messenserie genaamd "Bunmei Gincho". Het product, dat even scherp was als koolstofstalen messen, was het resultaat van een enorme hoeveelheid beproevingen en fouten die hij had doorstaan. Uiteindelijk hebben we oplossingen gevonden om de zwakte van houten handvatten in de structuren van dinermessen van westers servies te verdoezelen. Met een beroep op ontwerper Komin Yamada, werd in 1983 een roestvrijstalen mes genaamd "GLOBAL" -serie geboren.

Watanabe's vastberadenheid om 'klanten producten van betere kwaliteit te leveren' en onze creativiteit met een vrije geest, die de stereotypen van traditionele messen had getrotseerd, hebben het mogelijk gemaakt om het innovatieve bestek te produceren, dat volledig buiten het gezond verstand ging.

De GLOBAL-serie is de afgelopen jaren door mensen over de hele wereld erkend, maar vanwege het innovatieve ontwerp duurde het even voordat ze in Japan werden geaccepteerd. Toen de exclusieve exportafdeling, Master Cutlery Corporation, in 1988 voor het eerst de stand op de International Trade Fair in Frankfurt, Duitsland zette, begonnen onze producten wereldwijd met succes te applaudisseren. Sindsdien zijn we begonnen met goedkeuring in Japan, aangezien ons product in 1990 de Good Design Award ontving - Ministerie van Internationale Handel en Industrie. Vandaag, 30 jaar na de eerste release, is de GLOBAL-serie geliefd geworden bij mensen in Japan en over de hele wereld.

De oprichter van ons bedrijf Yuuzo Watanabe heeft met succes het nieuwe bestek geproduceerd dat nog nooit in de wereld was gezien. Om zijn sterke passie en de geest van creativiteit over te dragen, zijn we bij YOSHIKIN enthousiast, niet alleen in de productie van producten, maar ook in de opleiding van personeel. Met onze klanten altijd in ons achterhoofd, voert ieder van ons productontwikkelingsactiviteiten uit. Wij geloven dat deze houding een sterke basis vormt voor producten waarop klanten kunnen vertrouwen.

Koken is niet louter huishoudelijk werk, maar het gaat om het creëren van een sterke band tussen de mensen van wie we houden. Koken begint altijd met het snijden van ingrediënten. Wij bij YOSHIKIN, evenals onze trotse GLOBAL-serie, leveren het hoogste niveau van tevredenheid voor elk gezin.