• 21 dagen retourrecht
 • Lage verzendkosten
 • Zeer ruim assortiment
 • Winkel in Roosendaal

Nivona koffiemachine kopen?

NIVONA-Espressomachine-800x208

1-12 van 15
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
1-12 van 15
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48

Nivona koffiemachines zorgen voor een kop heerlijke espresso, waar je zelf nauwelijks omkijken naar hebt. De Nivona koffiemachine neemt het volledige proces uit handen en zorgt voor een espresso zoals de ware Barista die zou zetten. Zet je liever cappuccino of wellicht een latte macchiato? Ook dat is voor de Nivona koffiemachine geen enkel probleem, je hebt de keuze uit verschillende heerlijke koffievarianten. We selecteren de beste Nivona koffiemachines voor je, uiteraard beschikbaar in diverse uitvoeringen. Nivona koffiemachines (Swiss made) verslaan de bekende Zwitserse Jura koffiemachines regelmatig in de Duitse consumententesten.

Stille en luxe volautomaat koffiemachine

Zoek je naar een stille en luxe Nivona koffiemachine of wil je aan de andere kant juist gebruik maken van een veelzijdig model dat bijvoorbeeld de mogelijkheid tot aroma keuze biedt? De machines beschikken over diverse onderhoudsprogramma’s en zijn in een aantal gevallen voorzien van een handige melkbeker. Verder kun je de koffieuitloop van verschillende Nivona koffiemachines handmatig in hoogte verstellen, zodat je die uitstekend kunt laten aansluiten op de kopjes die je gebruikt. Dankzij de TFT-schermen op de Nivona koffiemachines kun je deze eenvoudig bedienen en kan een kind de was doen, of in dit geval de koffie zetten.

Koffiemachines vergelijken

Wil je de Nivona koffiemachines vergelijken? Bekijk de specificaties van de verschillende modellen en vergelijk ze op basis van hun aanvullende functies of mogelijkheden om verschillende koppen koffie te zetten. Zoek je een Nivona koffiemachine die eenvoudig een dikke laag melkschuim aan de cappuccino toevoegt of vind je het vooral van belang dat de watertank voldoende groot is? We zetten de specificaties bij de producten voor je op een rij, zodat je een goed beeld krijgt van de verschillende Nivona koffiemachines.

Heb je vragen over de Nivona koffiemachines, over de verzending of onze andere producten? Neem contact met ons op, we vertellen je er graag meer over.

Nivona koffiemachine 5 serie

De Nivona koffiemachine 5 serie zijn modellen voor een ideale start voor koffievrienden, die waarde hechten aan comfort, kwaliteit en duurzaamheid. Net als alle andere Nivone koffiemachines zijn deze apparaten zeer makkelijk te bediennen en schoon te maken.

Nivona koffiemachine 6 serie

De Nivona koffiemachine 6 serie is van binnen en buiten geupgraded. De buitengewone designs - Cube-Optik en Silver Line, zijn niet het enige dat is aangepast. Ze hebben geen enkele nieuwe innovatie achterwege gelaten, van "Barista in a Box" tot de Bluetooth module. Daarmee heeft deze serie een onverslaanbare prijs-kwaliteitsverhouding.

Slechts een onderdeel hebben ze, opzettelijk, weggelaten, de One Touch functie. Veel koffieliefhebbers houden van melkschuim. Deze Latte artiesten komen met de 6 serie volledig aan hun trekken. Zij hebben het perfecte melkschuim voor een cappuccino zelf in de hand met de Easy Spumatore.

Nivona koffiemachine 7 serie

Over het gehele front stijlvol, modern en buitengewoon. De 7 serie kenmerkt zich door een speciale look met futuristische afwerking en innovatieve technische kenmerken. We hebben het 'dimensie'-design in zwart, wit en zilver gecombineerd met de filterdrager-kwaliteit met een druk op de knop, Bluetooth bediening en een eenvoudige intuitieve bediening. De modellen binnen de 7 serie laten zien wat met de huidige techniek mogelijk is.

Nivona koffiemachine 8 serie

Mooie vormgeving, hoogwaardige materialen en eenvoudige bediening. Na de update bieden de machines uit de 8 serie pure luxe; Het Aroma Balance System haalt nu nog meer aroma uit uw koffieboon en zorgt daarmee voor een nog betere smaak. Nieuwe toevoegingen zijn de schakelbare grootte in het display en de de Cappuccino Connaiseur. Met innovatieve Zwitserse techniek garandeert Nivona het hoogste bedieningscomfort. Het enige dat een keuze tussen de modellen lastig maakt is de kleur.

Nivona koffiemachine 9 serie

CAFEROMATICA 970, DE NIEUWSTE EN SLIMSTE MANIER VAN KOFFIEZETTEN.

Met de introductie van de CafeRomatica 9-serie heeft NIVONA nu ook een automaat voor de koffieliefhebber die alle moderne gemakken wenst. De 9-serie is vormgegeven zoals u van NIVONA gewend bent, eenvoudig, modern, zonder opsmuk, maar van alle gemakken voorzien. De machine is uitgevoerd in fraai matzwart of titaniumkleurig kunststof met roestvrijstalen accenten. Het fraaie tft-touchscreen springt direct in het oog. De in hoogte verstelbare uitloop biedt u de mogelijkheid verschillende maten porselein en glazen te gebruiken, dus ook dat mooie, hoge Latte Macchiatto glas. De uitloop is voorzien van koppenverlichting waardoor tijdens de bereiding het kopje elegant wordt verlicht, tijdens het koffiezetten amberkleurig en tijdens het melkschuimen wit. Het waterreservoir van maar liefst 2.2 liter is te verlichten in wel 8 verschillende kleuren. In het bonenreservoir is ruimte voor 250 gram koffie.

CAFEROMATICA GAAT DIGITAAL

De 9-serie is voorzien van Bluetooth waardoor u contact kunt maken tussen de machine en de NIVONA-App. Hierdoor kunt u kiezen om de instellingen en recepten aan te passen via het display van de machine of via de App op uw smartphone of tablet. Met de App is het zelfs mogelijk een kop koffie te zetten vanuit uw luie stoel! Binnen de App vind u ook verschillende instructie-video’s, waarmee de App ook als digitale gebruiksaanwijzing gebruikt kan worden. Daarnaast vind u in de App een aantal adviezen van een Barista onder de noemer Aroma Pre-Select, hierin staan een aantal voorstellen afgestemd op een 3 tal koffiemelanges. De NIVONA-App is uiteraard beschikbaar voor zowel iOS als Android.

ESPRESSO, LUNGO OF CAPPUCCINO? U HEEFT HET IN DE VINGERS!

Beide machines uit de 9-serie zijn voorzien van de One-Touch Cappuccino functie, met 1 druk op de knop een perfecte Cappuccino of Latte. De geschuimde melk en de koffie worden direct in uw kopje gedoseerd, bij de 9-serie kunt u zelfs kiezen tussen 2 bereidingswijzen, koffie->melk of melk->koffie.
Vrijwel alle factoren zijn naar wens in te stellen, de temperatuur van het water of de melk, de hoeveelheid te malen bonen, het volume kunt u programmeren in het standaard recept of a la minute, voor of tijdens het zetten aanpassen.
Met de mijn koffie functie kunt u 9 gepersonaliseerde recepten instellen. Zo kan iedere gebruiker zijn eigen voorkeur instellen met eigen naam en symbool.

KOFFIEZETTEN ALS EEN BARISTA MET HET AROMA BALANCE SYSTEEM

Dankzij het Aromatica systeem bent u elke keer weer verzekerd van een prachtige crema-laag. Daarnaast introduceert NIVONA nu het Aroma Balance Systeem. Hiermee heeft u keuze uit 3 verschillende zetmethoden en kunt u de intensiteit van uw koffie aanpassen. Door te kiezen voor dynamisch, constant of intens maakt u verschil in pompdruk en doorlooptijd. Bij dynamisch loopt de koffie betrekkelijk kort door bij een gemiddelde druk, wat zorgt voor een wat fruitige smaak, constant maakt gebruik van een gemiddelde druk, een korte welperiode en een iets langere doorlooptijd en derhalve een gebalanceerde smaak en bij intens wordt de pompdruk langzaam opgevoerd gedurende een langere tijd waardoor zo goed als alle aroma’s naar boven komen.
De sterkte van de koffie is verder te regelen door de maalgraad(5 standen) en de hoeveelheid koffie tussen de 7 en 14 gram in te stellen en te variëren in volume.
Zo kunt u nog meer dan voorheen variëren in smaak. Alsof er een Barista in uw machine huist!

PERFECTE CAPPUCCINO

De 9-serie bereidt 1 of 2 Cappuccino’s of andere melkdranken met 1 druk op de knop. Het geheim van de NIVONA CafeRomatica 9** is de innovatieve spumatore geplaatst in de uitloop van de machine. Hiermee wordt de melk altijd absoluut perfect opgeschuimd. De melktemperatuur kunt u zelf instellen in het menu. Fijnmazig en stevig, het melkschuim uit uw NIVONA CafeRomatica doet niet onder voor de handmatig opgeschuimde melk in uw favoriete koffiebar. Na het maken van een cappuccino kunt u de machine zichzelf eenvoudig laten spoelen.

REINIGING

Als het zover is om de machine te reinigen of te ontkalken wordt dit weergegeven in het display. De reinigings- en ontkalkingscyclus kunt u vervolgens zo goed als volledig automatisch laten uitvoeren. Daarnaast is de zetgroep uitneembaar en eenvoudig af te spoelen onder de kraan. Zo houd u de binnenkant van de machine net zo eenvoudig hygiënisch schoon.

 • Nivona koffiemachine: rijke historie uit Duitsland

  Geplaatst op 20-12-2016

  De Nivona koffiemachines kent een rijke historie, die terugvoert naar het idee van Peter Wildner, Thomas Meier en Hans Errmann. Zij staken de koppen bij elkaar en besloten een nieuw merk te lanceren, waarmee ze eersteklas kwaliteit wilden gaan aanbieden voor een eerlijke prijs. Het resultaat van meer dan 10 jaar fanatieke inzet door ondernemers met een duidelijke visie? U kunt online een Nivona koffiemachine kopen, gewoon bij ons in de webshop.

 • Nivona koffiemachine: met app op afstand te bedienen

  Geplaatst op 17-11-2016

  De Nivona staat bekend om de fantastische kwaliteit koffie. Dat is echter niet de enige innovatie waar het merk de laatste jaren aan werkte. Er is een heuse Nivona-app beschikbaar om de machine op afstand te bedienen. De app biedt de mogelijkheid om recepten in te stellen en die aan te passen vanaf uw smartphone of de My First Coffee-video’s te bekijken. De Nivona-app laat zien dat de ontwikkeling van de Nivona machine niet stilstaat.

 • Nivona koffiemachines met een personal touch

  Geplaatst op 19-10-2016

  Koffie zetten kan weer met plezier met de automatische koffiemachines van Nivona. Alle Nivona-machines zijn compact en tijdloos elegant ontworpen, zodat ze perfect passen in iedere keuken, hetzij modern of traditioneel. Kwaliteit en design voldoen ruim aan zelfs de strengste Zwitserse normen. NIVONA Apparate GmbH, opgericht in 2005 door Thomas Meier en Peter Wildner, streeft er naar om de beste automatische koffiemachines te ontwerpen en tegelijk u meer te betrekken bij het koffiezetten. Want NIVONA wil dat u weer plezier beleeft aan koffie met het juiste aroma en de perfecte smaak. Daarom kennen de NIVONA-machines individueel programmeerbare koffierecepten, waardoor u kunt experimenteren met de bonen die u gebruikt. U kunt de mengverhouding van het recept apart instellen voor elke koffiespecialiteit. Ook temperatuur en koffiesterkte zijn programmeerbaar om koffie weer een moment van individueel genieten te maken. Passie is het sleutelwoord bij alle ontwerpen van de NIVONA-koffiemachines: passie voor een heerlijke kop koffie en passie voor design en techniek.