• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Nivona koffiemachine

De Nivona koffiemachine is een volautomatische koffiemachine en is verkrijgbaar in verschillende series, van de koffieliefhebber tot de extreme genieter die alle mogelijkheden wenst.

Nivona wil je meer bieden dan alleen de juiste NIVONA voor jouw behoeften, voor meer dan alleen je persoonlijke smaak. Nivona wil je momenten geven waar je alleen of samen van kunt genieten. Bij een cappuccino. Bij een espresso. Zoals je het het liefste hebt.

Gedreven door hun passie voor goede koffie, focussen zij bij de ontwikkeling van hun volautomatische koffiemachines al 16 jaar exclusief via de gespecialiseerde dealers met vakkenis.

Door de barista geïnspireerd, gemaakt voor jou

Wordt onderdeel van een grote familie: iedereen die een NIVONA bezit, hoort bij ons. Koffie is voor ons meer dan alleen een drankje. Het is passie en gezelligheid, rust en thuis. Koffie brengt mensen bij elkaar. Overwint grenzen.

We willen bij Nivona dit graag doorgeven. Daarom maken wij onze volautomaten zo gebruiksvriendelijk mogelijk. Zodat je kunt genieten van jouw persoonlijke momenten. De cappuccino's 's middags met jouw geliefde. De caffè crema om de week te beginnen. De espresso met vrienden na het perfecte diner in je eigen huis.

Koffie is altijd een mooie uitnodiging. Houd je van nog een kopje koffie? We nodigen je uit. Nu je echt bij de familie hoort.

We zijn er voor jou met meer dan standaard

Geloof ons: Je zal verrast zijn

Omdat jij onze focus bent. Zeker met onze service. Omdat we ook na aankoop van je NIVONA volautomaat jouw betrouwbare partner willen zijn. We zijn er vour jou.

Binnen in onze volautomaten werkt nauwkeurige technologie voor perfect koffiegenot. Om er zeker van te zijn dat dit jou bereikt, nemen we de tijd voor jou.

Elke keer dat je onze servicetelefoon belt. Bij elke mail die ons bereikt. Zodat je van ons snel en eenvoudig antwoord krijgt op alle vragen. Laat je aangenaam verrassen.

Omdat er altijd een beetje ruimte is voor extra's

Wij gaan door, waar anderen stoppen.

Wij gaan graag een stapje verder voor jou. NIVONA is het alternatief voor conventionele koffie machines: eersteklas kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Duurzaam en intuïtief. Eenvoudig in gebruik.

Omdat deze waarden ons drijven, houden we van de korte lijnen met de Zwitserse producent. De volautomatische espressomachines van NIVONA vind je alleen in de geautoriseerde vakhandel. Dat zal in de toekomst ook zo blijven. Omdat we al onze partners waarderen. En onze klanten. We staan voor langdurige relaties.

We weten ook dat we nooit klaar zijn. Omdat er nog meer is. Verbeteren en ontwikkelen is een nooit eindigend proces. Daarom blijven we doorgaan.

Nivona techmologie

Elke koffie is anders. Net als elke koffiedrinker. Je zet niet zomaar koffie met je NIVONA. Jij zet jouw koffie. Dankzij onze unieke aromatechnologie.

Aroma pre-select

Met vriendelijke groeten van onze barista: regel het via de app. Stel elk koffierecept van je NIVONA optimaal in. Zoals aanbevolen door onze barista d.m.v. de preselect functie. Exclusief voor onze twee modellen 970 en 960

Cappuccino-connaisseur

Bij een cappuccino zoals bereid door een barista, moet de melk zich om de koffie wikkelen. Daarom komt de koffie als eerste in het kopje. Wat een barista met de filterdrager zonder problemen kan, is een technische uitdaging voor volautomatische machines. En jouw NIVONA beheerst het. Vanaf onze 7 series bepaal jij de volgorde van melk en koffie bij je cappuccino.

Aroma Balance System

Er zijn meer dan 800 verschillende smaken in een koffieboon. Wat je alleen kunt proeven als je het brouwproces aanpast. Met ons unieke Aroma Balance Systeem laten we jou zelf beslissen, het Aroma Balance System bepaalt de doorloopsnelheid tijdens het zetten van uw heerlijke koffie.

Van flatterende zachtheid tot volle intensiteit Je hebt de keuze uit 3 profielen. Verkrijgbaar vanaf onze 6 series.Haal het beste uit elke boon.

  • Dynamic - Fijne zuurgraad, licht fruitigen aangenaam.
  • Constant - Een donkere toon Kruidig en vol van smaak
  • Intense - Sterk, kruidig, met veel body en een duidelijke bittere toon

 

Surprise kookgerei is uw Nivona koffiemachine dealer regio Roosendaal

Lees meer Lees minder
1-12 van 14
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
1-12 van 14
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48