• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal
Extra openingsdag, Zaterdag 23 December 10:00 - 16:00 uur

Kuhn Rikon Pannen

Kuhn Rikon pannen

Sinds 1899 wordt er kookgerei vervaardigd in de fabriek van Kuhn Rikon. Het Zwitserse merk inspireert de wereld van het koken met innovatieve producten voor het bereiden, serveren en genieten van speciale momenten rond de tafel. Het Zwitserse familie bedrijf met zijn hoofdkwartier in Rikon heeft dochterondernemingen in Groot Brittanie, Spanje en de V.S.

Kuhn Rikon producten kunnen wereldwijd worden verkregen in meer dan 50 landen via een wereldwijd partnernetwerk. Meer dan 200 toegewijde medewerkers ontwikkelen, produceren en verkopen de hoge kwaliteit kookgerei en functionele accessoires (keukenhulp middelen) voor een gezonde en efficiente keuken.

Al decennia lang heeft het bedrijf genoten van een enorme kennis in het koken onder hoge druk. Het merk Duromatic is synoniem met een snelkookpan in vele landen. Kuhn Rikon combineert technologie en knowhow met hightech en milieuvriendelijke productie op haar traditierijke locatie in Rikon. Klanten en partners koesteren de "Swiss made" kwaliteit en hebben vertrouwen in het merk. Een onmiskenbaar Zwitsers kenmerk is het uitstekende ontwerp van de Kuhn Rikon producten. De firma heeft sinds 2004 een eigen ontwerpafdeling. In de afgelopen jaren hebben een flink aantal van de innovatieve en uitstekend functionele producten talloze Design Awards gewonnen. Zelfs MoMa (het Museum voor moderne kunst) verkoopt Kuhn Rikon producten in zijn eigen winkel. Het gehele door ons gevoerde assortiment van Kuhn Rikon is geschikt voor alle warmtebronnen.

Lees meer Lees minder

Op dit moment staan er geen producten online in deze categorie, gebruik een andere zoekterm of neem contact met ons op!