• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Scanpan pannen kopen

Alle Scanpan pannen zijn PFOA en PFAS vrij.

Welkom in de wereld van Scanpan, een gerenommeerd merk in de wereld van kookgerei. Al sinds 1956 is Scanpan toonaangevend in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige pannen en kookgerei van de beste kwaliteit. Het merk staat vooral bekend om hun innovatieve anti-aanbakpannen, die een revolutie hebben teweeggebracht in de keukenwereld. Scanpan combineert de nieuwste technologieën met traditionele ambachtelijke vaardigheden om producten van topkwaliteit te produceren die voldoen aan de hoogste eisen van koks en culinaire experts. Met een breed scala aan pannen en kookgerei biedt Scanpan voor ieder wat wils, of je nu een professionele chef-kok bent of gewoon thuis kookt. Ontdek de Scanpan-ervaring en ervaar zelf waarom dit merk zo geliefd is bij kookliefhebbers over de hele wereld.

Lees meer Lees minder
13-24 van 237
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
13-24 van 237
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48

Scanpan sinds 1956

Het merk Scanpan is in 1956 begonnen als familiebedrijf uit Denemarken. Vandaag de dag is het merk een internationaal succes en exporteren ze naar meer dan 50 verschillende landen over de hele wereld. Al jarenlang zijn ze de koploper in het maken van PFOA-vrije producten van hoge kwaliteit. Door hun unieke vakmanschap creëren ze producten die zowel tijdloos als functioneel zijn en passen in elke moderne keuken. Onderzoek en ontwikkeling zijn erg belangrijk voor het merk Scanpan. Ze willen voor wereldwijde consumenten de best mogelijke pannen ontwikkelen met extra aandacht voor het milieu en de gezondheid.

De Scanpan Classic serie

De Classic serie is een klassieke, minimalistische en duurzame collectie kookgerei. De collectie bevat een brede selectie kookgerei van hoge kwaliteit en is speciaal ontworpen voor alle warmtebronnen. De Classic serie heeft een tijdloos design, waardoor ze niet gedateerd raakt en zeer geschikt is voor dagelijks gebruik, jaar in, jaar uit!

De serie wordt geproduceerd in Denemarken en is voorzien van de unieke anti-aanbaklaag, die extreem robuust, eenvoudig te reinigen en bovendien 100% vrij is van PFOA. De Classic serie is gemaakt van met de hand gegoten, gerecycled aluminium. Omdat we respect voor mens en milieu belangrijk vinden. Aluminium is een licht materiaal, waardoor de serie makkelijk te hanteren is. De speciaal ontworpen bodem van de Classic serie zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte en voor unieke kook- en bakeigenschappen. De serie is ovenbestendig tot wel 260°C, waardoor ze vele toepassingen kent.

Gebruik de Classic de volgende keer dat je gaat frituren, koken of bakken, voor een perfect resultaat!

De Scanpan CTX serie is het ultieme Deense keukengerei

Scanpan CTX is een exclusieve serie potten en pannen, gemaakt voor de veeleisende en kwaliteitsbewuste kookfanaat. De CTX serie is het ultieme als het aankomt op Deens keukengerei, vanwege de speciale constructie van staal en aluminium. U heeft hiermee keukengerei van onberispelijke kwaliteit in handen! De CTX serie heeft Scanpan's slijtvaste anti-aanbaklaag, die eenvoudig schoon te maken is en vrij is van PFOA en PFOS - koken zonder chemicalien! De producten in de CTX serie zijn opgebouwd in 5 lagen, waarbij elke laag zijn eigen functie heeft - zoals staal voor de duurzaamheid en aluminium voor een voortreffelijke warmteverdeling.

Wanneer u kiest voor Scanpan CTX, kiest u voor keukengerei van een uitmuntende klasse!

Gepatenteerde anti-aanbaklaag - bestand tegen keukengerei van metaal

De serie kan op alle soorten fornuizen gebruikt worden

Ovenbestendig tot wel 260 °C

Optimale en gelijkmatige warmteverdeling

Vetvrij bakken op een PFOA-vrije anti-aanbaklaag

Ontworpen en geproduceerd in Denemarken

De Scanpan Fusion 5 serie

Scanpan Fusion 5 is een schitterend ontworpen serie van stalen pannen. Op het eerste gezicht kan de Scanpan Fusion 5 herkend worden aan de fonkelende, glasheldere buitenkant. Als u verder kijkt, ziet u talloze briljante details, waar u iedere dag plezier van zult hebben.

De Scanpan Fusion 5 serie is voorzien van randen die druppen tegengaan, plus maatstrepen aan de binnenkant. Het bevat stalen lagen en een handvat van roestvrij staal, die zo ontworpen zijn dat ze langer koel blijven. Op die manier zorgen de 5 lagen aluminium en staal van deze serie - niet alleen met een aluminiumkern maar ook aan de zijkanten - voor een snelle warmteverdeling en optimale benutting van de warmte!

Scanpan Fusion 5 is geschikt voor alle warmtebronnen. Kort gezegd is de Fusion 5 een briljante serie pannen. Het is niet alleen een schitterende serie, maar u bespaart tijd bij het bereiden van eten en u gebruikt minder energie. Schitterend, effectief en duurzaam!

Waarom Fusion 5?

Doeltreffende constructie van meerdere lagen

Aluminium kern door het hele product - zorgt voor een uitstekende warmteverdeling langs de zijkanten

De randen ontworpen om druppelen te voorkomen

Praktische maatstrepen aan de binnenzijde

Overbestendig tot wel 260 °C

18/10 roestvrij staal binnen voor een optimale duurzaamheid

Geschikt voor alle fornuizen

Mag gereinigd worden in de vaatwasser

De Scanpan Impact serie

We verdienen allemaal de luxe om maaltijden te bereiden met prachtige pannen. De Scanpan Impact serie maakt dat mogelijk! De Scanpan Impact serie is ontworpen met een elegante tweekleurige finish van roestvrij staal en een aluminium bodem, waardoor een hoge kwaliteit en optimale warmteverdeling gewaarborgd zijn.

De Scanpan Impact serie heeft alle belangrijke eigenschappen van Scanpan: hoge kwaliteit, functioneel ontwerp, maximale prestaties. Daarnaast voldoet ze aan de eisen van de moderne consument: elegante, duurzame en gebruiksvriendelijke pannen van absolute topkwaliteit!

De Scanpan Impact pannenserie is gemaakt met een 6,4 mm dikke sandwichbodem met een aluminium kern, waardoor een perfect warmtegeleidende bodem ontstaat. De handgrepen van de Scanpan Impact worden niet warm en de pannen zijn aan de binnenzijde voorzien van duidelijke maatstrepen. De speciale rand is ontworpen om te kunnen uitgieten zonder te knoeien. De Scanpan Impact serie is geschikt voor alle soorten fornuizen en mag gereinigd worden in de vaatwasser. Tevens zijn de pannen ovenbestendig tot 260 °C.

De Scanpan IQ serie

Scanpan IQ is tot in het kleinste detail doordacht en getest. Dit zorgt voor een serie met functioneel keukengerei, waarmee u met veel plezier in de keuken kunt werken.
De IQ serie heeft meerdere geniale details. De hele serie is uitgerust met de gepatenteerde Stratanium anti-aanbaklaag, dat bestand is tegen keukengerei van alle materialen.
Dankzij de unieke giettechniek zijn de inductiebodem en de aluminiumkern gecombineerd, wat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling bij koken en bakken. De IQ serie is ovenbestendig tot wel 260°C.

De Scanpan Pro IQ serie

de Pro IQ serie is gemaakt van gegoten aluminium met handvatten van geborsteld staal. Het pure aluminium en hightech staal komen samen in een hoogwaardig product, wat de serie een uitermate exclusieve uitstraling geeft.

Pro IQ is geschikt voor zowel thuisgebruik als professioneel gebruik. De Pro IQ serie is gemaakt van met de hand gegoten 100% gerecycled aluminium waarbij een stalen plaat is ingegoten in de bodem. Deze constructie zorgt voor een perfecte warmteverdeling en de optimale dikte van de bodem zorgt er tegelijk voor dat de temperatuur constant wordt gehouden, zoals wanneer er ingredienten in de pan gedaan worden.

Pro IQ kan gebruikt worden voor alle manieren om voedsel te bereiden. Het kan worden gebruikt bij bakken, smoren en frituren en kan zowel op een fornuis, direct op de grill en in de oven, tot wel 260 °C, gebruikt worden.

De Scanpan TechnIQ serie

Bij Scanpan hebben ze keukengereedschap opnieuw gedefinieerd - in samenwerking met professionele chefs. Op basis van ervaringen van de professionele keuken en de passie van de chefs voor gastronomie hebben ze de geometrie en hoeken opnieuw bekeken. De TechnIQ reeks is in het leven geroepen met als doel te voldoen aan de vereisten die een chef stelt aan zijn belangrijkste gereedschap. De TechnIQ reeks staat bekend omwille van zijn volledig nieuwe ontwerp. En dan is er de anti-aanbaklaag, Stratanium+, die op zich revolutionair is.

Met een fundamenteel nieuwe technologie zijn ze er in geslaagd een oppervlak te creeren dat alle vorige achter zich laat op het gebied van hardheid en dus sterkte en duurzaamheid, terwijl het nog steeds een perfecte voedsel-vrijgave behoudt en uitzonderlijk eenvoudig te reinigen is.

Professionele chefs hebben de bakeigenschappen grondig getest. En de kritieken van de nieuwe Stratanium+ laag zijn duidelijk: Scanpan is er in geslaagd een betere vrijgave te combineren met bakeigenschappen die voldoen aan de hoogste vereisten van de chefs en alle keukenliefhebbers.

De Stratanium antikleef laag

Met de introductie van de nieuwe Stratanium-coating overschrijdt SCANPAN opnieuw de grenzen van wat een antikleefoppervlak kan doen. Het bedrijf is erin geslaagd om een ​​oppervlaktecoating te ontwikkelen die antikleefeigenschappen, duurzaamheid en unieke frituureigenschappen combineert.

Met Stratanium hoeft u bijvoorbeeld geen vet meer te gebruiken om te braden, zelfs niet om de juiste frituurkorst te krijgen. Dit betekent dat Stratanium niet alleen bijdraagt ​​aan een gezondere levensstijl, maar ook dat je je gerechten als een professional kunt bakken.

Tijdens het grondige ontwikkelingsproces dat meer dan twee jaar heeft geduurd, is de Stratanium-coating onderworpen aan een uitgebreide test. Deze hebben bewezen dat er drie goede redenen zijn waarom u een antikleefpan of pan met een Stratanium-coating zou moeten kiezen:

De frituureigenschappen zijn uitstekend en je vlees zal perfect gebruind zijn.

Je kunt voedsel bakken zonder dat je vetten nodig hebt, wat betekent gezonder eten.

Zowel kracht als voedselafgifte zijn ten minste 30% verbeterd ten opzichte van de beste niet-klevende coatings op de markt tot nu toe.

Met Stratanium hoeft u zich geen zorgen meer te maken over welke gebruiksvoorwerpen u gebruikt; de vaste coating zal het gebruik van metalen gereedschappen ondersteunen. En schoonmaken is nog nooit zo eenvoudig geweest.