• 21 dagen retourrecht
  • Gratis verzonden
  • Zeer ruim assortiment
  • Gratis retour bij garantie NL

Nivona koffiezetapparaat kopen? Gratis bezorgd

Nivona koffiezetapparaat

Nivona koffiezetapparaten kennen een rijke historie, de oprichting gaat terug tot in 2005. Het waren drie mannen uit Duitsland die besloten dat de kwaliteit die de Zwitsers en Italianen afleverden beter kon.

Wilt u een Nivona koffiezetapparaat kopen Dat kan eenvoudig online, we zorgen er met het brede assortiment voor dat u de keuze heeft uit verschillende modellen. Bekijk de 6-, 7-, 8-, 9- en 10-series, zoals de Nivona 1030, Nivona 768 of de Nivona 848.

Uiteraard verzamelen we reviews van de Nivona koffiezetapparaat en zorgen we er met de uitgebreide productbeschrijvingen voor dat u goed kunt lezen hoe de verschillende automaten van elkaar verschillen. Dankzij de gratis accessoires bij een aantal van de koffiezetapparaten van Nivona kunt u rekenen op een aantrekkelijke aanbieding, waarvoor u een mooie koffiezetapparaat in huis haalt waarmee u de heerlijkste koppen koffie kunt zetten.

Historie van Nivona koffiezetapparaten

De historie van de Nivona koffiezetapparaten gaat dus terug tot in 2005. Het waren toen Peter Wildner, Thomas Meier en Hans Errmann die besloten de handen ineen te slaan. Ze werkten tot op dat moment alle drie bij een grote en bekende fabrikant in huishoudelijke apparaten, maar waren niet tevreden over de manier waarop er gewerkt werd. De nadruk lag er niet genoeg op kwaliteit, waardoor bijvoorbeeld de koffie uit de machines niet van het allerhoogste niveau was. Met name de koffie volautomaten spraken hen niet aan, ze vonden dat ze dat beter konden dan de Zwitsers en Italianen die er tot dan toe aan werkten. Ze besloten om samen te gaan werken en het merk voor Nivona koffiezetapparaten op te richten.

De heren spraken hun visie voor de koffiezetapparaten uit en legden op die manier vast dat ze altijd zouden werken aan de hoogst mogelijke kwaliteit. De beste koffie uit een volautomaat, waardoor het niet meer nodig is om de traditionele koffie ‘te zetten’: dat is waar ze het voor deden.

Inmiddels hebben de heren hun droom gerealiseerd en is Nivona koffiezetapparaten al meer dan een decennium een feit. Het merk staat bekend om eerste klas koffiezetapparaten van een uitstekende kwaliteit, terwijl die toch voor een toegankelijke prijs bereikbaar zijn. De automaten hebben een zeer lange levensduur en bovendien een elegant design. De Nivona koffiezetapparaten weten zich tevens te onderscheiden door een eenvoudig gebruik en de eenvoud waarmee ze zijn schoon te maken.

Nivona 1030, 768 of 848

Iconische modellen zijn bijvoorbeeld de Nivona 1030 , de Nivona 768 en de Nivona 848. Het zijn stuk voor stuk koffiezetapparaten met een heel eigen karakter, die toch passen binnen de traditie van het merk om niets minder dan de beste kwaliteit te leveren.

De Nivona koffiezetapparaten die u kunt kopen beschikken veelal over een gratis accessoire, waardoor de machines in chroom, in mat zwart of in een andere kleur heel compleet worden geleverd. Bekijk de verschillende modellen en lees bovendien de reviews van de koffiezetapparaten van Nivona die u kunt kopen.

button_bekijk_onze_producten

Reviews van Nivona koffiezetapparaten

De reviews over de Nivona koffiezetapparaten geven haast unaniem aan dat de machines inderdaad voldoen aan de hoge kwaliteitseisen. Gebruikers geven in de reviews over de koffiezetapparaten van Nivona aan daar zeer tevreden mee te zijn en daarmee heerlijke koffie te kunnen zetten. Om de besproken ervaringen in de reviews van de Nivona koffiezetapparaten zelf te ervaren kunt u die online bestellen, zodat u daarmee binnenkort kunt genieten van een heerlijke kop perfecte koffie.