• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Nivona koffiemachines kopen? Gratis bezorgd

Nivona koffiemachines

Nivona koffiemachines kennen een rijke historie, de oprichting gaat terug tot in 2005. Het waren drie mannen uit Duitsland die besloten dat de kwaliteit die de Zwitsers en Italianen afleverden beter kon.

Wilt u een Nivona koffiezetapparaat kopen Dat kan eenvoudig online, we zorgen er met het brede assortiment voor dat u de keuze heeft uit verschillende modellen. Bekijk de 6-, 7-, 8-, 9- en 10-series, zoals de Nivona 1030, Nivona 768 of de Nivona 848.

Uiteraard verzamelen we reviews van de Nivona koffiemachines en zorgen we er met de uitgebreide productbeschrijvingen voor dat u goed kunt lezen hoe de verschillende automaten van elkaar verschillen. Dankzij de gratis accessoires bij een aantal van de koffiezetapparaten van Nivona kunt u rekenen op een aantrekkelijke aanbieding, waarvoor u een mooie koffiezetapparaat in huis haalt waarmee u de heerlijkste koppen koffie kunt zetten.

Historie van Nivona koffiemachines

De historie van de Nivona koffiemachines gaat dus terug tot in 2005. Het waren toen Peter Wildner, Thomas Meier en Hans Errmann die besloten de handen ineen te slaan. Ze werkten tot op dat moment alle drie bij een grote en bekende fabrikant in huishoudelijke apparaten, maar waren niet tevreden over de manier waarop er gewerkt werd. De nadruk lag er niet genoeg op kwaliteit, waardoor bijvoorbeeld de koffie uit de machines niet van het allerhoogste niveau was. Met name de koffie volautomaten spraken hen niet aan, ze vonden dat ze dat beter konden dan de Zwitsers en Italianen die er tot dan toe aan werkten. Ze besloten om samen te gaan werken en het merk voor Nivona koffiezetapparaten op te richten.

De heren spraken hun visie voor de koffiezetapparaten uit en legden op die manier vast dat ze altijd zouden werken aan de hoogst mogelijke kwaliteit. De beste koffie uit een koffiemachine, waardoor het niet meer nodig is om de traditionele koffie ‘te zetten’: dat is waar ze het voor deden.

Inmiddels hebben de heren hun droom gerealiseerd en is Nivona al meer dan een decennium een feit. Het merk staat bekend om eerste klas koffiezetapparaten van een uitstekende kwaliteit, terwijl die toch voor een toegankelijke prijs bereikbaar zijn. De automaten hebben een zeer lange levensduur en bovendien een elegant design. De Nivona koffiezetapparaten weten zich tevens te onderscheiden door een eenvoudig gebruik en de eenvoud waarmee ze zijn schoon te maken.

Nivona 768 of 859

Iconische modellen zijn bijvoorbeeld de de Nivona 768 en de Nivona 859. Het zijn stuk voor stuk koffiezetapparaten met een heel eigen karakter, die toch passen binnen de traditie van het merk om niets minder dan de beste kwaliteit te leveren.

De Nivona koffiezetapparaten die u kunt kopen beschikken veelal over een gratis accessoire, waardoor de machines in chroom, in mat zwart of in een andere kleur heel compleet worden geleverd. Bekijk de verschillende modellen en lees bovendien de reviews van de koffiezetapparaten van Nivona die u kunt kopen.

button_bekijk_onze_producten

Reviews van Nivona koffiemachines

De reviews over de Nivona koffiemachines geven haast unaniem aan dat de machines inderdaad voldoen aan de hoge kwaliteitseisen. Gebruikers geven in de reviews over de koffiezetapparaten van Nivona aan daar zeer tevreden mee te zijn en daarmee heerlijke koffie te kunnen zetten. Om de besproken ervaringen in de reviews van de Nivona koffiezetapparaten zelf te ervaren kunt u die online bestellen, zodat u daarmee binnenkort kunt genieten van een heerlijke kop perfecte koffie.

Barista in a box, de zoektocht naar het geheim van de smaak.

Bij NIVONA zijn ze met een klein toegewijd team van creatieve geesten, Ingenieurs en koffie liefhebbers, die één doel hebben: Zij willen hoogwaardige koffie volautomaten fabriceren van hoog niveau. Met deze volautomaten heerlijke, aromatische koffie specialiteiten bereiden, alsof deze door een Barista zijn bereid! . Met het unieke Aroma Balance Systeem komen zij zeer dicht in de buurt van een pistonmachine. Daarom hebben zij dit ‘Barista in a box’ genoemd. Door middel van één druk op de knop kunt U uit iedere koffieboon gevarieerde smaaknuances en dus meer aroma onttrekken. Koffiecultuur – Made in Germany

Met koffie verbindt Gregor Dattner pure emotie. Geen wonder, Gregor is met hart en ziel een Barista, technicus, koffiekenner, ‘coffee-freak’ en trendsetter. Al meer dan tien jaar wijdt hij zich aan de kunst om uit de koffiebonen de beste aroma’s te halen. Dat kan deze man zo goed, dat hij zich in het jaar 2014 ‘Duits Barista Kampioen’ mocht noemen. Gregor Dattner werkt al lange tijd met Nivona samen. Hij adviseert, geeft tips en was gedeeltelijk ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het Aroma Balance Systeem. “Bij NIVONA ligt de focus voornamelijk op de kwaliteit van koffiegenot. Dat bevalt mij en dat onderscheidt NIVONA van vele anderen merken, bevestigt de Duitse Barista Kampioen zijn toewijding.

Hoe de Barista in a box functioneert

Gregor Dattner : “Het mooie aan het Aroma Balance System is dat je enorm flexibel bent. Je kan met veel factoren spelen, zoals bij een pistonmachine. Iedereen kan nu ontdekken welke instelling voor hem het meeste genot brengt.” De onderscheidende factoren zijn de pompdruk van 15 bar en de doorloopsnelheid van het water door de zetgroep. Daardoor kunnen andere en meer natuurlijke bestanddelen uit de vers gemalen koffie vrijgemaakt worden. Met de juiste koffiebonen en de instelling ‘Café Crème’ (bijvoorbeeld met de Nivona NICR 788) ontstaan de volgende smaakprofi elen.