• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Onderdelen en Accessoires

Maak eerst een keuze voor het juiste apparaat en model voordat u een onderdeel besteld. Klik op het merk in het menu onder de kop "Onderdelen"  en maak een keuze voor het type machine. Kies altijd de onderdelen die bij uw type machine horen. Bij het retourneren of ruilen van onderdelen wegens het verkeerd bestellen door de klant zijn de retour verzendkosten voor de klant en worden ook de gemaakte heen verzendkosten altijd door berekend. Bij twijfel neem dus altijd contact met ons op.

Lees meer Lees minder
13-24 van 140
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
13-24 van 140
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48

Onderdelen en accessoires ter vervanging of aanvulling

Onze onderdelen en accessoires zijn precies afgestemd op al het kookgerei dat u in ons assortiment treft. Stel er gaat per ongeluk een onderdeel stuk, of iets is aan vervanging toe. Bij ons vindt u dan in no time het onderdeel en de accessoire die u zoekt. Bovendien kunt u bij Surprise Kookgerei terecht wanneer u achteraf toch dat ene onderdeel aan uw keukenapparaat wilt toevoegen. Door ons eenvoudige online bestelproces heeft u uw gewenste onderdelen in veel gevallen de volgende dag al in huis. Snel, gemakkelijk en de beste kwaliteit: dat is waar Surprise Kookgerei garant voor staat.

Van reservemes tot kartelmes

De scherpte van keukenmessen is direct van invloed op uw kookresultaat. Dit geldt ook voor uw eetgenot. Met een stomp mes uw biefstuk snijden komt uw eetlust allesbehalve ten goede. In ons accessoire-assortiment treft u daarom alle denkbare soorten messen. Zo heeft u bij ons een ruime keuze aan mesjes voor de Bamix staafmixer. Denk nu niet dat u een te oud model heeft, want ook daarvoor hebben wij de juiste mesjes in ons assortiment. Voor het serieuzere snijwerk hebben wij de 17 centimeter kartelmessen en gladde messen voor de Graef snijmachines in huis.

Opzetstukken te kust en te keur

Ook voor opzetstukken van uw keukenapparatuur bent u bij ons aan het juiste adres. De diversiteit is enorm. Zo hebben wij voor uw tosti-ijzer of toaster meerdere soorten tostiklemmen en losse platen. Ideaal wanneer u een keer iets anders wilt roosteren. Verder hebben wij voor de pastamachines een ruimte keuze aan de pastapers. Eigenlijk is ons assortiment te groot om op te noemen. Daarom nodigen we u van harte uit een kijkje te nemen op onze site. We zijn er van overtuigd dat u uw benodigde onderdeel of accessoire zult vinden.