• 21 dagen retourrecht
  • NL Gratis verzonden
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Ade keukenweegschaal Shirley zwart

€ 36,95 incl. BTW
Levertijd +/- 1 week

✅ Aangesloten bij Webshop keurmerk
Altijd gratis bezorgd in NL, Belgie vanaf €50,00
✅ Veilige betaalmogelijkheden
21 Dagen retour mogelijk
Persoonlijke aandacht voor elke bestelling

Opgegeven pannen formaat op onze website is gemeten van bovenrand tot bovenrand, opgegeven inhoud tot bovenrand vol.

|

Ade keukenweegschaal Shirley

Deze keukenweegschaal van ADE heeft een vintage/ jaren '50 design. De schaal  weegt tot 5 kilo, per 20 gram nauwkeurig.  Met de knop bovenop de schaal draai je deze eenvoudig terug naar 0 wanneer je meerdere ingrediënten in de schaal wilt afwegen. De behuizing is gemaakt van gelakt schaal.  De schaal heeft een inhoud van 800 ml, is gemaakt van roestvrij staal en mag in de vaatwasmachine.

Belangrijkste kenmerken:

  • Weegt tot 5 kilo, per 20 gram nauwkeurig
  • Met doorweegfunctie: op 0 terug te zetten bij meerdere ingrediënten
  • Inhoud van de vaatwasmachinebestendige mengschaal: 800 ml
  • Behuizing van gelakt schaal

De ADE keukenweegschaal Shirley koopt u veilig en betrouwbaar bij Surprise kookgerei, sinds 2001 de kookwinkel die u aanspreekt.

Merk Ade
Titel keukenweegschaal Shirley zwart
Maximale weeggewicht 5 kg
Type Mechanisch
Prijs 0 - 100 euro
Materiaal Staal
Artikelnummer CRE1002190031
Fabrikantnummer 190031

ade
 

Het Duitse merk ADE mag met recht ‘specialist in wegen’ worden genoemd. Het portfolio van ADE, dat startte in 1935, strekt zich uit van professionele weegoplossingen voor industrie, bouw en transport tot geavanceerde weegschalen voor laboratoria, supermarkten en de gezondheidszorg.

Voor de thuiskeuken biedt ADE een complete collectie keukenweegschalen en kookwekkers. De collectie biedt een ruime keuze in design en materialen en omvat zowel mechanische als digitale modellen. De keukenweegschalen zijn, vanuit ADE’s jarenlange expertise op het gebied van wegen, natuurlijk voorzien van handige praktische functies.

Praktische functie's

Zo kunnen veel modellen doorwegen, waardoor meerdere ingrediënten in één schaal kunnen worden gewogen. En de modellen met vloeistoffunctie kunnen óók water en melk meten, handig en een maatbeker is overbodig. Op alle keukenweegschalen van ADE geldt 3 jaar garantie, behalve op de batterijen. Standaard zijn batterijen bijgesloten, tenzij anders vermeld. Bekijk hier het gehele assortiment.