• 21 dagen retourrecht
  • NL Gratis verzonden
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Alessi centrepiece Niche

€ 150,00 incl. BTW
Levertijd +/- 1 week

✅ Aangesloten bij Webshop keurmerk
Altijd gratis bezorgd in NL, Belgie vanaf €50,00
✅ Veilige betaalmogelijkheden
21 Dagen retour mogelijk
Persoonlijke aandacht voor elke bestelling

Opgegeven pannen formaat op onze website is gemeten van bovenrand tot bovenrand

|

Alessi centrepiece Niche

Alessi centrepiece Niche design by Zaha Hadid

Materiaal melamine mat zwart, bestaat uit 3 losse objecten

60 x 30 x 7 cm

Niche kan vrij eenvoudig worden beschouwd als een huisbeeldhouwwerk. De samenstelling van formeel complexe stukken resulteert in een uniek en kronkelig zwaluwstaarteffect. Zodra je Niche ziet, wil je een stuk in je handen nemen zodat je kunt voelen wat voor het oog een aantrekkelijk, kronkelig en fluweelachtig object lijkt. Het kan een centraal voorwerp zijn dat bestaat uit 5 stukjes, die elk kunnen worden gebruikt als een individuele houder voor snoep of chocolaatjes, of het kan op een bureau worden gebruikt om kantoorbenodigdheden en pennen te bewaren. Niche is vervaardigd van zwarte melamine en heeft een gladde, matte afwerking die de stukken zowel aangenaam aanvoelt als gemakkelijk in het oog maakt. Een afbeelding van de compositie, ontworpen om als gids te fungeren, bevindt zich onder de basis van het object, samen met het Officina Alessi-logo en de naam van de ontwerper.

Een Alessi centrepiece Niche koopt u veilig en betrouwbaar bij Surprise kookgerei, sinds 2001 de kookwinkel die u aanspreekt.

Merk Alessi
Titel centrepiece Niche
Kleur Mat zwart
Serie Officina Alessi
Lengte 60 cm
Prijs 100 - 250 euro
Designer Zaha Hadid
Artikelnummer CRE1003ZH02
Fabrikantnummer ZH02
EAN code 8003299946747

Alessi logo

Alessi is één van die merken die bekend staat om de geweldige kwaliteit van de producten die het produceert. Dat is niet van de ene op de andere dag gekomen; Alessi bestaat al ongeveer een eeuw en is in die tijd uitgegroeid tot een van meest vooraanstaande 'fabrieken' als het gaat om Italiaans ontwerp. Alessi produceert veel verschillende soorten artikelen.

Het bedrijf is in de eerste instantie bekend geworden vanwege het bestek, maar door de jaren heen zijn daar ook veel andere klassiekers bijgekomen, waaronder diverse soorten kookgerei. Die vindt u nu allemaal terug in het uitgebreide assortiment van Surprise Kookgerei. Bekijk hier het hele assortiment van Alessi.